Refurbished Printer kopen

Zoek jij refurbished Printer? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Printer online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans HP ENVY 17-cw0975nd

Over Tweedekans HP ENVY 17-cw0975nd

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans HP ENVY 17-cw0975nd. De webshop beschrijft het product als volgt: Bewerk foto's, video's en industriële ontwerpen en multitask tussen zware programma's als AutoCAD op de 17 inch HP ENVY 17-cw0975nd. Met een 13e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen is deze ENVY daar krachtig genoeg voor. Bovendien renderen je creaties sneller met de NVIDIA RTX 3050 videokaart…

Bekijk Tweedekans HP ENVY 17-cw0975nd

2. Refurbished HP OfficeJet 8012E

Over Refurbished HP OfficeJet 8012E

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished HP OfficeJet 8012E. De webshop beschrijft het product als volgt: HP OfficeJet 8012EOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished HP OfficeJet 8012E

3. Tweedekans HP ENVY x360 OLED 15-fh0973nd

Over Tweedekans HP ENVY x360 OLED 15-fh0973nd

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans HP ENVY x360 OLED 15-fh0973nd. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de 15 inch HP ENVY x360 15-fh0950nd heb je een laptop en tablet in één. Klap het touchscreen 360 graden om en ga aan de slag met video's bewerken . Met de 7000 serie AMD Ryzen 7 processor en het 16 gigabyte DDR4 werkgeheugen bewerk je video's met Premiere…

Bekijk Tweedekans HP ENVY x360 OLED 15-fh0973nd

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Printer en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Printer producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Printer

Refurbished Printer – van Epson EcoTank & Canon MAXIFY tot HP OfficeJet & HP Envy

Ben je op zoek naar een goede deal voor een refurbished printer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze productvergelijker helpt je de perfecte printer voor jouw behoeften te vinden. Van Epson EcoTank en Canon MAXIFY tot HP OfficeJet en HP Envy, bij ons zit je goed.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished printer koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de details. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished printer vindt voor je behoeften.