Duurzame energie voorbeeld

Nieuwsbrief – duurzaamheid, duurzaam nieuws & meer

Op de hoogte blijven van de laatste duurzame updates en het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid? Abonneer je op de nieuwsbrief. Ontvang het laatste duurzame nieuws, updates en duurzame vacatures.

Schrijf je in op onze duurzame nieuwsbrief

Over de Kies Groener duurzame nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws over duurzaam leven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Je krijgt dan regelmatig updates over al het laatste duurzame nieuws, nieuwe of vintage duurzame producten, evenementen en meer.

We houden je ook op de hoogte van manieren waarop je kunt helpen een verschil te maken in de wereld. Dus waarom schrijf je vandaag in. En begin met het ontvangen van duurzaamheidsnieuws dat er voor jou toe doet?

Voorbeelden van de nieuwsbrief

Dit zijn voorbeelden van tips waar de nieuwsbrief over zou kunnen gaan:

  1. Koop milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  2. Gebruik herbruikbare boodschappentassen
  3. Neem je eigen waterfles mee in plaats van flessenwater te kopen
  4. Composteer voedselafval
  5. Hang je kleren te drogen in plaats van de droger te gebruiken
  6. Installeer douchekoppen die water besparen en beluchters voor kranen

Wat zijn duurzaam leven tips?

Het is geen geheim dat de manier waarop we leven niet bepaald duurzaam is. Van het voedsel dat we eten tot de kleren die we dragen, de invloed die we op de planeet hebben is behoorlijk groot. Maar het hoeft niet zo te zijn! Er zijn diverse eenvoudige veranderingen die we allemaal kunnen toepassen om onze impact te helpen verminderen. Hier zijn nog een paar tips voor duurzaam leven om je op weg te helpen:

  • Minder vlees en zuivel eten: Dit is een no brainer. Het houden van vee draagt in belangrijke mate bij aan de uitstoot van broeikasgassen, dus minder vlees en zuivel eten kan echt een verschil maken. Bovendien zijn er tegenwoordig veel heerlijke plantaardige opties.
  • Wegwerpproducten wegdoen: Van koffiekopjes tot rietjes, wegwerpartikelen zijn een van de grootste milieuovertreders. Waar mogelijk, gooi wegwerpartikelen weg ten gunste van herbruikbare alternatieven. Je portemonnee zal je ook dankbaar zijn!
  • Tweedehands winkelen: Vaker wel dan niet belanden de dingen die we kopen al na een paar keer gebruiken op de vuilnisbelt. Waarom zou je de levensduur niet verlengen door tweedehands te winkelen? Je vindt van alles, van kleren tot meubels tot boeken, in je plaatselijke kringloopwinkel.

Op zoek naar meer duurzame tips? Schrijf je dan in voor de duurzame nieuwsbrief via het bovenstaande formulier.