B Corp vacatures

Kies Groener toont een overzicht van B Corp vacatures. Vergelijk en filter online.

Vacatures

Bekijk alle duurzame vacatures Zelf vacature plaatsen

Impact stage B-Corp

Ben jij analytisch en gedreven door impact? Dan heeft Feelou jouw ideale stageplek! Over Feelou Bij Feelou moedigen we…

projectleider Energiearmoede

HELP ENERGIEARMOEDE DEN HAAG UITDe Stichting Energiebank Den Haag e.o. zoekt zo spoedig mogelijk een enthousiaste   Projectleider…

Medior Front-end Developer/Engineer

Are you our new Front-end Developer and do you want to use your front-end magic for a SaaS…

Account Executive

Are you our new Account Executive and do you want to use your sales skills for a SaaS…

  Zelf duurzame vacature plaatsen

  B Corp Vacatures – Banen in duurzaamheid bij een B Corporation

  Ben je op zoek naar een baan in duurzaamheid, maar weet je niet waar je moet zoeken? B Corp Vacatures kan de perfecte oplossing zijn. B Corps zijn gecertificeerde bedrijven die voldoen aan strenge normen voor sociale en milieuprestaties, verantwoordingsplicht en transparantie.

  Wat doen B Corps?

  B Corps streven ernaar om bedrijven in te zetten als een kracht voor het goede. Het zijn bedrijven die gecertificeerd zijn om aan de hoogste normen voor sociale, ecologische en economische prestaties te voldoen, zich aan deze normen houden en hun resultaten openbaar rapporteren.

  B Corps geloven dat bedrijven gebruikt kunnen worden om lokale banen te creëren, de planeet te beschermen en sterkere gemeenschappen te ondersteunen. Ze zetten hun vaardigheden, middelen en invloed in om een gezondere economie en een gezondere planeet te helpen creëren.

  Typen B Corps

  B Corps zijn er in alle soorten en maten. Er zijn B Corps die grote internationale organisaties zijn, en er zijn ook kleinere B Corps die zich inzetten voor hun lokale gemeenschappen. Er zijn B Corps die zich richten op sociale doelen en er zijn B Corps die zich richten op milieuzaken. Ongeacht de grootte of focus, alle B Corps streven ernaar om het bedrijfsleven te gebruiken als een kracht voor het goede.

  Hoe vind je B Corp Vacatures

  Als je geïnteresseerd bent in het vinden van een B Corp vacature, kun je het beste beginnen door te zoeken naar B Corp gecertificeerde bedrijven. Je kunt online zoeken of mensen in je netwerk vragen om B Corps bij jou in de buurt te vinden. Als je eenmaal enkele bedrijven hebt gevonden die aan je criteria voldoen, kun je direct contact met ze opnemen om te informeren naar vacatures.

  Naast het zoeken naar B Corps, kun je ook zoeken naar organisaties en andere bedrijven die B Corp uitgelijnd zijn. Deze bedrijven hebben misschien nog niet de officiële B Corp verbintenis aangegaan, maar ze houden zich nog steeds aan dezelfde waarden en principes.

  Een baan vinden in duurzaamheid bij een B Corporation is een spannende onderneming. Met de juiste instelling en strategie is het ook mogelijk. Ga er dus op uit en begin je opties te verkennen. Veel succes!