Duurzame Jeans kopen

Op zoek naar duurzame Jeans? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Vegan Jeans tot Dames & Heren Jeans.

Duurzame Jeans vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Jeans van hennep

Over Jeans van hennep

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Jeans van hennep. De webshop beschrijft het product als volgt: Jeans van hennep, nachtblauw Maat: 29/L32

Bekijk Jeans van hennep

2. Kuyichi dames vegan Jeans Nora Loose Tapered Grijs

Over Kuyichi dames vegan Jeans Nora Loose Tapered Grijs

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Kuyichi dames vegan Jeans Nora Loose Tapered Grijs. De webshop beschrijft het product als volgt: Nora is onze vijf-pocket mom jeans met losse, taps toelopende pijpen. De mom jeans met hoge taille is geïnspireerd op denim-fits uit de jaren 80. Dit model valt losjes in de taille en loopt dan taps toe van knie tot enkel. – Hoge taille – Aansluitende taille – Comfortabele pasvorm…

Bekijk Kuyichi dames vegan Jeans Nora Loose Tapered Grijs

3. Kuyichi mannen vegan Jeans Kale Skinny Blauw

Over Kuyichi mannen vegan Jeans Kale Skinny Blauw

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Kuyichi mannen vegan Jeans Kale Skinny Blauw. De webshop beschrijft het product als volgt: Deze skinny jeans voor heren heeft een normale taille en een skinny fit. De Kale skinny jeans is geïnspireerd op de rockstijl van de jaren 90. Combineer de jeans met boots en een basic T-shirt en je outfit is compleet! Deze jeans sluit met een rits. Maat Ons model is…

Bekijk Kuyichi mannen vegan Jeans Kale Skinny Blauw

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere Jeans producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat zijn duurzame Jeans?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een spijkerbroek die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen en meer.

Let erop dat de meest duurzame Jeans er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Wat betekent duurzaamheid? Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt.

Over duurzame jeans en de achtergrondinformatie

Jeans zijn een hoofdbestanddeel van elke garderobe, maar ze kunnen ook een grote invloed hebben op het milieu. Bij de productie van jeans wordt veel water gebruikt, en het gebruik van synthetische verfstoffen en afwerkingen kan schadelijk zijn voor het milieu.

Daarom is het belangrijk om duurzame jeans te kiezen. Er zijn een paar manieren om dit te doen. Je kunt jeans kiezen van duurzame materialen, zoals biologisch katoen of bamboe. Je kunt ook kiezen voor jeans die op een duurzame manier geproduceerd zijn, bijvoorbeeld door minder schadelijke chemicaliën te gebruiken of door hernieuwbare energie te gebruiken.

Er zijn een paar verschillende merken die duurzame jeans maken, dus je kunt gemakkelijk een paar vinden dat bij je stijl en je budget past. Bekijk de lijst hieronder voor enkele van de beste duurzame jeansmerken!