Duurzame planner vacatures

Zoek jij duurzame planner vacatures? Wij zetten verschillende vacatures op een rijtje.

Vacatures

Bekijk alle duurzame vacatures Zelf vacature plaatsen

Stagiair Groen

Vacature Stagiair Groen Doe jij een studie bosbouw, natuurmanagement, of een opleiding tot boswachter en wil je praktische…

(Junior) logistiek planner Groene Bouwmaterialen

Wie zijn wij? Groenebouwmaterialen.nl, een online webshop van Groene Bouwmaterialen en levert aan particulieren, verwerkers en aannemers. Ons…

  Zelf duurzame vacature plaatsen

  Duurzame planner vacatures – Van evenementenplanners in duurzaamheid tot andere duurzame planner vacatures

  Ben je op zoek naar een baan in duurzaamheid, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zoek niet verder dan het veld van duurzame planner vacatures. Dit vakgebied omvat een breed scala aan duurzaamheidsgerelateerde functies, van evenementenplanners en milieuwetenschappers tot landschapsarchitecten en duurzaamheidsadviseurs voor bedrijven.

  Wat is een duurzaamheidsplanner?

  Een duurzaamheidsplanner is iemand die helpt een gezondere, efficiëntere en duurzamere omgeving te creëren door middel van zowel fysieke als immateriële methoden. Ze werken vaak aan projecten en strategieën om het bestaande landschap te verbeteren en bestaande duurzaamheidsinspanningen te versterken, zoals energie- en waterbesparing, afvalbeheer en bestrijding van klimaatverandering. Ze kunnen ook werken aan het terugdraaien van eerdere schade en het creëren van duurzamere alternatieven. Duurzame planners kunnen betrokken zijn bij zoveel verschillende gebieden van duurzaamheid, afhankelijk van het project, waaronder de gebouwde omgeving, landbouw, water, energie, en duurzaamheid in het bedrijfsleven.

  Typen duurzame planners en hun rollen

  Duurzame planners zijn er in verschillende vormen, van evenementenplanners in duurzaamheid tot adviseurs in energie-efficiëntie en landschapsarchitecten. Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende soorten duurzame planners en hun rollen.

  • Eventplanners in duurzaamheid: Evenementenplanners kunnen een rol spelen in duurzaamheid door duurzame evenementen te organiseren en organisatoren te helpen duurzame praktijken toe te passen.
  • Milieuadviseurs: Deze professionals zijn gespecialiseerd in milieuduurzaamheid en bieden expertise over milieukwesties, zoals landbeheer, watergebruik en afvalbeheer.
  • Energie-efficiëntieadviseurs: Deze professionals zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de energie-efficiëntie in huizen en bedrijven, het verlagen van de energiekosten en het creëren van een duurzamer milieu.
  • Corporate Sustainability Consultant: Manipuleert bedrijven om over te stappen van traditionele energiebronnen naar duurzamere. Sterk betrokken bij de invoering van nieuwe energiesystemen, afvalbeheer en meer.
  • Landschapsarchitecten: Landschapsarchitecten creëren en bouwen mooie en duurzame landschappen. Ze gebruiken hun ontwerpvaardigheden om ruimtes te plannen en te bouwen die gunstig zijn voor het milieu.

  Of je nu op zoek bent naar een evenementenplanner in duurzaamheid, een adviseur energie-efficiëntie, of een ander type duurzame planner, blader door onze selectie duurzame planner vacatures voor je volgende carrièrestap. Veel succes in je zoektocht naar een baan!