Refurbished Asus Laptop kopen

Zoek jij refurbished Asus Laptop? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Asus Laptop vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Asus ExpertBook B7402FBA-LA0501X

Over Tweedekans Asus ExpertBook B7402FBA-LA0501X

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Asus ExpertBook B7402FBA-LA0501X. De webshop beschrijft het product als volgt: Ga aan de slag met zware grafische projecten op de 14 inch Asus ExpertBook B7402FBA-LA0501X. Met de 12e generatie Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- en videobestanden in Adobe programma's. Daarnaast multitask je tussen verschillende zware programma's. De ExpertBook heeft een…

Bekijk Tweedekans Asus ExpertBook B7402FBA-LA0501X

2. Tweedekans Asus ExpertBook B7402FBA-LA0501X

Over Tweedekans Asus ExpertBook B7402FBA-LA0501X

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Asus ExpertBook B7402FBA-LA0501X. De webshop beschrijft het product als volgt: Ga aan de slag met zware grafische projecten op de 14 inch Asus ExpertBook B7402FBA-LA0501X. Met de 12e generatie Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- en videobestanden in Adobe programma's. Daarnaast multitask je tussen verschillende zware programma's. De ExpertBook heeft een…

Bekijk Tweedekans Asus ExpertBook B7402FBA-LA0501X

3. Tweedekans Asus Zenbook Pro 17 UM6702RA-M2014W

Over Tweedekans Asus Zenbook Pro 17 UM6702RA-M2014W

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Asus Zenbook Pro 17 UM6702RA-M2014W. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Tweedekans Asus Zenbook Pro 17 UM6702RA-M2014W

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Asus Laptop en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Asus Laptop producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Asus Laptop

Refurbished Asus Laptop – van Asus Laptop tot Asus Gaming Laptop

Asus staat bekend om zijn laptops. De fabrikant biedt een breed scala aan laptops, van eenvoudige laptops tot krachtige gaming laptops. Je vindt ook veel Asus laptops op de refurbished markt. Als je op zoek bent naar een goede deal voor een Asus laptop, kun je bij ons terecht.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished Asus laptop vindt voor jouw behoeften.