Refurbished iPhone SE 128GB kopen

Op zoek naar refurbished iPhone SE 128GB? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Refurbished iPhone SE 128GB vergelijken en kopen


Filter op:


Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iPhone SE 128GB en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone SE 128GB producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over iPhone SE 128GB

Refurbished iPhone SE 128GB – van Apple iPhone SE 2020 128GB tot Apple iPhone SE 2023 128GB

De iPhone SE is een zeer populair model en is vaak verkrijgbaar als refurbished model. In deze blogpost geven we een overzicht van de verschillende versies van de iPhone SE die beschikbaar zijn als refurbished model.

De iPhone SE werd voor het eerst geïntroduceerd in 2016. De iPhone SE 2020 was verkrijgbaar met verschillende opslagmogelijkheden, zoals 128GB opslag.

De iPhone SE 2020 werd in maart vervangen door de iPhone SE 2023.

Zowel de iPhone SE 2020 als de iPhone SE 2023 zijn verkrijgbaar als refurbished model. De opslagmogelijkheden, kwaliteit en kleuropties kunnen verschillen, afhankelijk van de winkel waar je koopt.