Refurbished Koffiemachine kopen

Zoek jij refurbished Koffiemachine? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Koffiemachine vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Beem Grind Profession espressomachine met filterhouder en koffiemolen

Over Beem Grind Profession espressomachine met filterhouder en koffiemolen

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Beem Grind Profession espressomachine met filterhouder en koffiemolen. De webshop beschrijft het product als volgt: Beem Grind Profession espressomachine met filterhouder en koffiemolen Maat:

Bekijk Beem Grind Profession espressomachine met filterhouder en koffiemolen

2. Espressomachine Rommelsbacher EKS2010

Over Espressomachine Rommelsbacher EKS2010

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Espressomachine Rommelsbacher EKS2010. De webshop beschrijft het product als volgt: Espressomachine Rommelsbacher EKS2010 Maat:

Bekijk Espressomachine Rommelsbacher EKS2010

3. Refurbished Espressomachine gecombineerd Compatibele Tassimo Bosch Tassimo Vivy 2 L – Zwart

Over Refurbished Espressomachine gecombineerd Compatibele Tassimo Bosch Tassimo Vivy 2 L – Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Espressomachine gecombineerd Compatibele Tassimo Bosch Tassimo Vivy 2 L – Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Espressomachine gecombineerd Compatibele Tassimo Bosch Tassimo Vivy 2Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Espressomachine gecombineerd Compatibele Tassimo Bosch Tassimo Vivy 2 L – Zwart

Wil jij refurbished koffiemachine? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een refurbished Koffiemachine en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Koffiemachine er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over een Koffiemachine

Refurbished Koffiemachine – van Espressomachine Jura tot Philips koffiemachine of filterkoffiemachine

Wil je genieten van heerlijke koffie en wat geld besparen? Kies dan voor een refurbished koffiemachine! Wij bieden een overzicht van winkels waar je refurbished koffiemachines kunt kopen. Van filterkoffiemachines tot espressomachines van Siemens, Philips en Jura.

Wat zijn refurbished koffiemachines en refurbishment?

Volgens Wikipedia is refurbishment de verkoop van producten (meestal elektronica) die om verschillende redenen zijn teruggestuurd. Deze refurbished producten worden (meestal) opgeknapt en getest op functionaliteit en defecten voordat ze worden verkocht.

Je kunt dus een refurbished koffiemachine kopen voor veel minder geld dan een nieuwe machine. In veel gevallen zien de refurbished machines er net zo uit als de nieuwe machines. Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished koffiemachine koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine details leest.