Refurbished Printer kopen

Zoek jij refurbished Printer? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Printer online

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished 13.3" HP Envy X360 13-AG FHD Digitizer Touch Screen LCD Assembly With Frame"

Over Refurbished 13.3" HP Envy X360 13-AG FHD Digitizer Touch Screen LCD Assembly With Frame"

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished 13.3" HP Envy X360 13-AG FHD Digitizer Touch Screen LCD Assembly With Frame". De webshop beschrijft het product als volgt: De 13.3" HP Envy X360 13-AG FHD Digitizer Touch Screen LCD Assembly With Frame is een hoogwaardig en geavanceerd product dat perfect is voor iedereen die op zoek is naar een verbeterde kijkervaring op hun laptop. Het scherm heeft een indrukwekkende resolutie waardoor beelden en tekst haarscherp worden weergegeven. Met…

Bekijk Refurbished 13.3" HP Envy X360 13-AG FHD Digitizer Touch Screen LCD Assembly With Frame"

2. Refurbished Intermec PM4D010000000020 Thermische Printer

Over Refurbished Intermec PM4D010000000020 Thermische Printer

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Intermec PM4D010000000020 Thermische Printer. De webshop beschrijft het product als volgt: Intermec PM4D010000000020 Thermische PrinterOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Intermec PM4D010000000020 Thermische Printer

3. Refurbished HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 Inkjet Printer

Over Refurbished HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 Inkjet Printer

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 Inkjet Printer. De webshop beschrijft het product als volgt: HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 5SD78C#ABTOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 Inkjet Printer

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Printer en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Printer producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Printer

Refurbished Printer – van Epson EcoTank & Canon MAXIFY tot HP OfficeJet & HP Envy

Ben je op zoek naar een goede deal voor een refurbished printer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze productvergelijker helpt je de perfecte printer voor jouw behoeften te vinden. Van Epson EcoTank en Canon MAXIFY tot HP OfficeJet en HP Envy, bij ons zit je goed.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished printer koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de details. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished printer vindt voor je behoeften.