Refurbished Printer kopen

Zoek jij refurbished Printer? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Printer online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans HP ENVY Photo Inspire 7224e

Over Tweedekans HP ENVY Photo Inspire 7224e

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans HP ENVY Photo Inspire 7224e. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de HP ENVY Photo Inspire 7224e All-in-One print je de familiefoto's én je zakelijke documenten. Daarmee is deze kleurenprinter geschikt voor de familie met schoolgaande kinderen, maar ook voor de zzp'er. Naast printen, scan en kopieer je ook je documenten. Je bedient de printer met het bedieningspaneel dat je…

Bekijk Tweedekans HP ENVY Photo Inspire 7224e

2. HP Envy Inspire 7224E Inkjet Printer

Over HP Envy Inspire 7224E Inkjet Printer

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: HP Envy Inspire 7224E Inkjet Printer. De webshop beschrijft het product als volgt: HP 349V2B#629 Inkjet PrinterOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk HP Envy Inspire 7224E Inkjet Printer

3. HP DeskJet 2810E Inkjet Printer

Over HP DeskJet 2810E Inkjet Printer

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: HP DeskJet 2810E Inkjet Printer. De webshop beschrijft het product als volgt: HP DeskJet 2810E Inkjet PrinterOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk HP DeskJet 2810E Inkjet Printer

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Printer en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Printer producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Printer

Refurbished Printer – van Epson EcoTank & Canon MAXIFY tot HP OfficeJet & HP Envy

Ben je op zoek naar een goede deal voor een refurbished printer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze productvergelijker helpt je de perfecte printer voor jouw behoeften te vinden. Van Epson EcoTank en Canon MAXIFY tot HP OfficeJet en HP Envy, bij ons zit je goed.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished printer koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de details. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished printer vindt voor je behoeften.