Refurbished Printer kopen

Zoek jij refurbished Printer? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Printer online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans HP ENVY 17-cr0955nd

Over Tweedekans HP ENVY 17-cr0955nd

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans HP ENVY 17-cr0955nd. De webshop beschrijft het product als volgt: Bewerk foto's met Adobe Photoshop en multitask met Office programma's op de 17 inch HP ENVY 17-cr0955nd. Met een 12e generatie Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen is deze ENVY daar krachtig genoeg voor. Bovendien renderen je foto's sneller met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart. Op…

Bekijk Tweedekans HP ENVY 17-cr0955nd

2. Tweedekans Epson EcoTank ET-M1120

Over Tweedekans Epson EcoTank ET-M1120

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Epson EcoTank ET-M1120. De webshop beschrijft het product als volgt: Print in hoog tempo zwart-wit documenten met de Epson EcoTank ET-M1120. Deze single-function printer kan uitsluitend printen, waardoor je niet betaalt voor functies die je niet nodig hebt. Met een afdruksnelheid (ISO) van 15 pagina's per minuut hoef je nooit lang op je afdruk te wachten. De ET-M1120 gebruikt geen…

Bekijk Tweedekans Epson EcoTank ET-M1120

3. Tweedekans Epson EcoTank ET-M1120

Over Tweedekans Epson EcoTank ET-M1120

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Epson EcoTank ET-M1120. De webshop beschrijft het product als volgt: Print in hoog tempo zwart-wit documenten met de Epson EcoTank ET-M1120. Deze single-function printer kan uitsluitend printen, waardoor je niet betaalt voor functies die je niet nodig hebt. Met een afdruksnelheid (ISO) van 15 pagina's per minuut hoef je nooit lang op je afdruk te wachten. De ET-M1120 gebruikt geen…

Bekijk Tweedekans Epson EcoTank ET-M1120

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Printer en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Printer producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Printer

Refurbished Printer – van Epson EcoTank & Canon MAXIFY tot HP OfficeJet & HP Envy

Ben je op zoek naar een goede deal voor een refurbished printer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze productvergelijker helpt je de perfecte printer voor jouw behoeften te vinden. Van Epson EcoTank en Canon MAXIFY tot HP OfficeJet en HP Envy, bij ons zit je goed.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished printer koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de details. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished printer vindt voor je behoeften.