Refurbished Samsung Galaxy A51 kopen

Zoek jij refurbished Samsung Galaxy A51? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Samsung Galaxy A51 online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Galaxy Note20 5G 128GB - Brons - Simlockvrij

Over Galaxy Note20 5G 128GB - Brons - Simlockvrij

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Galaxy Note20 5G 128GB - Brons - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy Note 20 5G 128GB - Koper - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Galaxy Note20 5G 128GB - Brons - Simlockvrij

2. Galaxy A13 5G 128GB - Blauw - Simlockvrij

Over Galaxy A13 5G 128GB - Blauw - Simlockvrij

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Galaxy A13 5G 128GB - Blauw - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy A13 5G 128 GB Dual Sim - Blauw - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Galaxy A13 5G 128GB - Blauw - Simlockvrij

3. Galaxy A22 5G 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Over Galaxy A22 5G 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Galaxy A22 5G 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy A22 5G 128 GB Dual Sim - Zwart - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Galaxy A22 5G 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Samsung Galaxy A51 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung Galaxy A51 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Samsung Galaxy A51

Refurbished Samsung Galaxy A51 – van Samsung Galaxy A51 128GB tot Galaxy A51 roze

De Samsung Galaxy A51 is een budget smartphone die veel biedt voor zijn prijs. Je vindt de Galaxy A51 in verschillende kleuren, zoals 128GB en roze. De telefoon heeft een 6,5-inch Super AMOLED-scherm en vier camera’s aan de achterkant. Dat maakt de Galaxy A51 een goede keuze als je op zoek bent naar een goedkope smartphone met fatsoenlijke specificaties.

De Galaxy A51 is een budgetsmartphone die veel biedt voor zijn prijs. Je vindt de Galaxy A51 in verschillende kleuren, zoals 128GB en roze.

De telefoon heeft een 6,5-inch Super AMOLED-scherm en vier camera’s aan de achterkant. Dat maakt de Galaxy A51 een goede keuze als je op zoek bent naar een goedkope smartphone met fatsoenlijke specificaties.