Refurbished Samsung Galaxy A51 kopen

Zoek jij refurbished Samsung Galaxy A51? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Samsung Galaxy A51 online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 11 inch 256 GB Wifi Zwart

Over Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 11 inch 256 GB Wifi Zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 11 inch 256 GB Wifi Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Je kijkt naar films en series in de hoogste kwaliteit met de Samsung Galaxy Tab S9 11 inch 256 GB Wifi Zwart. Met het heldere AMOLED scherm spatten de kleuren namelijk van je scherm. De Tab S9 is water- en stofbestendig, dus je kijkt ook met een gerust hart in…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 11 inch 256 GB Wifi Zwart

2. Tweedekans Samsung Galaxy S24 128GB Zwart 5G

Over Tweedekans Samsung Galaxy S24 128GB Zwart 5G

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Samsung Galaxy S24 128GB Zwart 5G. De webshop beschrijft het product als volgt: De Samsung Galaxy S24 128GB Zwart 5G is een compacte topklasse smartphone met een ingebouwde AI assistent. Met Galaxy AI bewerk je gemakkelijk foto's en teksten of vertaal je zelfs live telefoongesprekken. Dankzij het 6,2 inch full hd scherm past de Samsung S24 gemakkelijk in je broekzak. De Galaxy S24…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy S24 128GB Zwart 5G

3. Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Over Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Verander je tablet in een kleine laptop met de Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE PlusToetsenbord Hoes QWERTY Zwart. Met het toetsenbord tik je gemakkelijk e-mails of verslagen. Door de ingebouwde standaard zet je de Tab S9 Plus of Tab S9 FE Plus rechtop neer in de hoek…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Samsung Galaxy A51 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung Galaxy A51 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Samsung Galaxy A51

Refurbished Samsung Galaxy A51 – van Samsung Galaxy A51 128GB tot Galaxy A51 roze

De Samsung Galaxy A51 is een budget smartphone die veel biedt voor zijn prijs. Je vindt de Galaxy A51 in verschillende kleuren, zoals 128GB en roze. De telefoon heeft een 6,5-inch Super AMOLED-scherm en vier camera’s aan de achterkant. Dat maakt de Galaxy A51 een goede keuze als je op zoek bent naar een goedkope smartphone met fatsoenlijke specificaties.

De Galaxy A51 is een budgetsmartphone die veel biedt voor zijn prijs. Je vindt de Galaxy A51 in verschillende kleuren, zoals 128GB en roze.

De telefoon heeft een 6,5-inch Super AMOLED-scherm en vier camera’s aan de achterkant. Dat maakt de Galaxy A51 een goede keuze als je op zoek bent naar een goedkope smartphone met fatsoenlijke specificaties.