Refurbished Televisie kopen

Zoek jij refurbished Televisie? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Televisie online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Samsung Crystal UHD 50AU7040

Over Tweedekans Samsung Crystal UHD 50AU7040

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Samsung Crystal UHD 50AU7040. De webshop beschrijft het product als volgt: De Samsung Crystal UHD 50AU7040 toont kleurrijke 4K beelden. Zo geniet je tijdens een natuurdocumentaire van een groot kleurenpalet met heldere, felle kleuren. Door de Crystal Processor 4K zie je alle kleine details op het beeldscherm, zoals rondvliegende kiezelsteentjes tijdens een explosie. De processor maakt je tv ook sneller, zodat…

Bekijk Tweedekans Samsung Crystal UHD 50AU7040

2. Tweedekans Samsung Neo QLED 50QN90C (2023)

Over Tweedekans Samsung Neo QLED 50QN90C (2023)

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Samsung Neo QLED 50QN90C (2023). De webshop beschrijft het product als volgt: Met de Samsung Neo QLED 50QN90C (2023) geniet je van heldere beelden en heb je nauwelijks last van reflecties in het scherm. Dankzij de Neo QLED techniek heeft deze tv een krachtig contrast. Duizenden kleine led lampjes lichten individueel op en dimmen wanneer dat nodig is. Zo zijn donkere delen…

Bekijk Tweedekans Samsung Neo QLED 50QN90C (2023)

3. Tweedekans Sony Bravia OLED XR-55A80L

Over Tweedekans Sony Bravia OLED XR-55A80L

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Sony Bravia OLED XR-55A80L. De webshop beschrijft het product als volgt: De Sony Bravia OLED XR-55A80L (2023) toont contrastrijke, realistische en levendige beelden. Op het OLED scherm bekijk je een sterk contrast door de individueel dimbare pixels in het scherm. Zo zijn de donkere delen van het beeld écht donker en zijn heldere beelden juist erg helder. Hierdoor onderscheid je bijvoorbeeld…

Bekijk Tweedekans Sony Bravia OLED XR-55A80L

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished televisie en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame televisie producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over televisie

Refurbished Televisie – van Samsung The Frame & Samsung Neo tot Sony Bravia & LG OLED

Wij bieden een overzicht van de populairste refurbished TV’s: van Samsung The Frame & Samsung Neo QLED tot Sony Bravia & LG OLED.

Nieuwe televisies kunnen enkele honderden euro’s kosten, maar als je kiest voor een refurbished apparaat, bespaar je een groot percentage van dit bedrag. Wat is een refurbished tv precies, welke refurbished modellen zijn er en waar kun je een refurbished apparaat kopen? In deze blogpost vind je alles wat je moet weten over de optie om een refurbished apparaat te kiezen.

In het onderstaande overzicht vind je de nieuwste en populairste refurbished tv’s. Van Samsung The Frame & Samsung Neo tot Sony Bravia & LG OLED:

In feite kan elk apparaat gerefurbished worden. Toch zien we in de praktijk dat vooral de bekende modellen refurbished worden. Er zijn veel refurbished Samsung en Sony modellen beschikbaar, zoals de Samsung The Frame & Samsung Neo QLED en er is ook de Sony Bravia OLED TV modellen. En nog veel meer!