Refurbished Xbox kopen

Op zoek naar refurbished Xbox? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Xbox online


Filter op:


Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished xbox en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame xbox producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over xbox en de achtergrondinformatie

Refurbished Xbox – van Xbox 360 en Xbox One X tot Xbox Series S & Xbox Series X

Op zoek naar een nieuwe Xbox? En op zoek naar de nieuwste modellen? Het hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Wij bieden een overzicht van refurbished Xboxen: van de Xbox 360 en Xbox One X tot de Xbox Series S en Xbox Series X.

Nieuwe apparaten kosten al gauw enkele honderden euro’s, maar als je voor een refurbished apparaat kiest, bespaar je een groot percentage van dit bedrag. Wat is precies een refurbished Xbox, welke refurbished modellen zijn er en waar kun je een refurbished apparaat kopen? In deze blogpost vind je alles wat je moet weten over de optie om voor een refurbished apparaat te kiezen.

In het overzicht hierboven vind je de nieuwste en populairste refurbished Xboxen. Van de Xbox 360 en Xbox One X tot de Xbox Series S en Xbox Series X:

In feite kan bijna elk apparaat gerefurbished worden. Toch zien we in de praktijk dat vooral de bekende modellen refurbished worden. Er zijn veel refurbished Xbox 360 en Xbox One X modellen verkrijgbaar, evenals de Xbox Series S en Xbox Series X. Ook de Xbox One S is een bekend model dat vaak refurbished verkrijgbaar is.