ShareNow Kortingscode

ShareNow Kortingscode 2024 WERKEND – Ontvang €10 Welkomsttegoed!

Ben je op zoek naar een handige manier om je door de stad te verplaatsen zonder je eigen auto? Zoek niet verder, want ShareNow biedt een geweldige deelauto-dienst waarmee je gemakkelijk en snel van A naar B kunt reizen. En het beste van alles is dat je nu kunt profiteren van een exclusieve kortingsaanbieding!

Wat is ShareNow?

ShareNow is een toonaangevende deelauto-dienst die beschikbaar is in verschillende steden over de hele wereld, waaronder Nederland. Met een breed scala aan moderne en milieuvriendelijke auto’s tot je beschikking, kun je eenvoudig een auto huren voor korte ritten in de stad of zelfs voor langere afstanden.

Ontvang €10 Welkomsttegoed!

Als nieuwe gebruiker van ShareNow kun je nu profiteren van een fantastische welkomstaanbieding. Gebruik de onderstaande link om je te registreren en voer de promotiecode in tijdens het registratieproces om €10 welkomsttegoed te ontvangen voor je eerste ritten!

Promotiecodes / kortingscodes

Onderstaande codes kunnen maar één keer gebruikt worden. Het kan dus zijn dat ze niet allemaal meer werken.

Update november 2023, we hebben weer nieuwe codes toegevoegd (de code start achter ?pc=):

Hoe te registreren:

Het proces is eenvoudig en snel. Volg deze stappen om je gratis te registreren en je welkomsttegoed te claimen:

  1. Klik op de link van een van bovenstaande kortingscodes om naar de registratiepagina van ShareNow te gaan.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in om een nieuw account aan te maken.
  3. Tijdens het registratieproces wordt je gevraagd om een promotiecode in te voeren. Voer een van de bovenstaande codes in om je €10 welkomsttegoed te ontvangen (mits de codes niet reeds gebruikt zijn).
  4. Bevestig je registratie en je bent klaar om te gaan!

Profiteer van de Voordelen:

Met €10 welkomsttegoed op zak, kun je ShareNow uitproberen en genieten van het gemak van hun moderne deelauto’s. De service is perfect voor korte uitstapjes binnen de stad, boodschappen doen, of zelfs dagtochten naar nabijgelegen bestemmingen.

Voorwaarden:

Zoals bij elke aanbieding zijn er enkele voorwaarden van toepassing. Zorg ervoor dat je de specifieke voorwaarden en gebruiksbeperkingen op de ShareNow-website controleert om optimaal te profiteren van je welkomsttegoed.

Vergelijk ShareNow tarieven hier.