Refurbished Sonos kopen

Zoek jij refurbished Sonos? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Sonos vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Sonos Ray Zwart

Over Tweedekans Sonos Ray Zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Sonos Ray Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: De Sonos Ray is de kleinste soundbar van Sonos. Dankzij het compacte formaat plaats je de bar ook in kleinere ruimtes, zoals in de slaapkamer. Wanneer je hem in de woonkamer plaatst, hang je hem op aan de muur of zet je hem op een tv meubel. Het design zorgt…

Bekijk Tweedekans Sonos Ray Zwart

2. Tweedekans Sonos Era 300 Zwart

Over Tweedekans Sonos Era 300 Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Sonos Era 300 Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de Sonos Era 300 Zwart geniet je van helder en ruimtelijk geluid in je kamer. Door de omhooggerichte speakers maakt de Era 300 optimaal gebruik van Dolby Atmos. Hierdoor hoor je geluid vanuit meerdere kanten. Je verbindt de speaker ook als stereopaar met je Sonos soundbars. Zo creëer je…

Bekijk Tweedekans Sonos Era 300 Zwart

3. Tweedekans Sonos Beam Gen2 Wit

Over Tweedekans Sonos Beam Gen2 Wit

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Sonos Beam Gen2 Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de Sonos Beam (Gen 2) geniet je van meer functies dan bij de eerste generatie Beam. De soundbar beschikt over Dolby Atmos. Deze technologie weerkaatst het geluid via het plafond naar je luisterpositie. Hierdoor lijkt het geluid van alle kanten te komen. Wanneer je over een iOS apparaat beschikt,…

Bekijk Tweedekans Sonos Beam Gen2 Wit

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished sonos en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame sonos producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over sonos

Refurbished Sonos – van Sonos One tot Sonos Arc en Sub

Interesse in een refurbished Sonos?

Wij geven een overzicht van de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, van de Sonos One tot de Sonos Arc en Sub. Er is voor elk wat wils!

Zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest.

De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet. We hopen dat je de perfecte (refurbished) Sonos vindt voor jouw behoeften.