Refurbished Speaker kopen

Op zoek naar refurbished Speaker? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Speaker online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Bose Soundlink Flex Speaker Bluetooth - Groen

Over Refurbished Bose Soundlink Flex Speaker Bluetooth - Groen

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Bose Soundlink Flex Speaker Bluetooth - Groen. De webshop beschrijft het product als volgt: Bose Soundlink Flex Speaker Bluetooth - GroenOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Bose Soundlink Flex Speaker Bluetooth - Groen

2. Tweedekans Apple HomePod mini Wit

Over Tweedekans Apple HomePod mini Wit

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Apple HomePod mini Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: De Apple HomePod mini is een compacte wifi speaker van slechts 8,4 centimeter hoog. Ondanks dit kleine formaat levert de speaker een net zo krachtig geluid als de meeste middelgrote wifi speakers. Zo komt hij goed tot zijn recht in meerdere kamers. Zit je met een groep vrienden aan tafel?…

Bekijk Tweedekans Apple HomePod mini Wit

3. Tweedekans JBL Boombox 3 Zwart

Over Tweedekans JBL Boombox 3 Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans JBL Boombox 3 Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de JBL Boombox 3 vul je jouw woonkamer met geluid voor een mooi feest. Door de accuduur van 24 uur gaat deze bluetooth speaker de hele dag mee. Je koppelt de speaker aan andere JBL speakers met PartyBoost voor een hoger volume of stereo geluid. Zo gaat iedereen los…

Bekijk Tweedekans JBL Boombox 3 Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished speaker en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame speaker producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over speaker

Refurbished Speaker – van Apple HomePod tot JBL Flip 6

Ben je op zoek naar een goede deal voor een refurbished speaker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze productvergelijker helpt je bij het vinden van de perfecte luidspreker voor jouw behoeften. Van Apple HomePod tot JBL Flip 6, bij ons vind je alles.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de fijne details. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online recensies voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished luidspreker vindt voor jouw behoeften.