Refurbished Monitor 27 inch kopen

Zoek jij refurbished Monitor 27 inch? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Monitor 27 inch online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Philips 27M1N3500LS/00

Over Tweedekans Philips 27M1N3500LS/00

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Philips 27M1N3500LS/00. De webshop beschrijft het product als volgt: Klim naar de top van de online ranglijsten met de Philips 27M1N3500LS/00 27 inch QHD 144Hz gaming monitor. Door de combinatie van de 144 hertz verversingssnelheid en 1ms reactietijd geniet je van zeer vloeiende beelden tijdens het gamen. Ook wanneer je in een grafisch veeleisende situatie terechtkomt, zoals in een…

Bekijk Tweedekans Philips 27M1N3500LS/00

2. Tweedekans LG UltraGear 27GP850P-B

Over Tweedekans LG UltraGear 27GP850P-B

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans LG UltraGear 27GP850P-B. De webshop beschrijft het product als volgt: Geniet van vloeiende gameplay op de LG27GP850P-B 27 inch QHD gaming monitor. Met een verversingssnelheid van 165 hertz en reactietijd van 1ms speel je zelfs de meest veeleisende games vloeiend en ga je aan de slag met competitieve gaming. Daarnaast biedt deze monitor een extra stap richting 180 hertz. Zo…

Bekijk Tweedekans LG UltraGear 27GP850P-B

3. Tweedekans LG UltraGear 27GR93U-B

Over Tweedekans LG UltraGear 27GR93U-B

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans LG UltraGear 27GR93U-B. De webshop beschrijft het product als volgt: Geniet van vloeiende beelden tijdens het gamen op de LG UltraGear 27GR93U-B 27 inch 144Hz 4K HDR gaming monitor. Met een verversingssnelheid van 144 hertz geeft deze LG monitor jouw favoriete games vloeiend weer. De reactietijd van 1 milliseconde maakt de 27GR93U-B ook geschikt voor veeleisende shooters of multiplayer games,…

Bekijk Tweedekans LG UltraGear 27GR93U-B

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Monitor 27 inch en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Monitor 27 inch producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Monitor 27 inch

Refurbished Monitor 27 inch – van Dell of Samsung 27 inch monitor tot Full-HD of 4k 27 inch monitor

Nood aan een nieuwe monitor, maar wil je niet veel geld uitgeven? Dan is een refurbished monitor 27 inch iets voor jou. Je hoeft geen kwaliteit op te offeren voor de prijs, want er zijn genoeg geweldige opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een Dell of Samsung 27 inch monitor, een Full-HD of 4k 27 inch monitor, bij ons zit je goed.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished monitor vindt voor jouw behoeften.