Duurzame Babykleding kopen

Op zoek naar duurzame Babykleding? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van biologisch katoen tot duurzaam geproduceerd.

Duurzame Babykleding vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Babyrompertje met korte mouwen van bio-katoen

Over Babyrompertje met korte mouwen van bio-katoen

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Babyrompertje met korte mouwen van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Babyrompertje met korte mouwen van bio-katoen, gestipt Maat: 50/56

Bekijk Babyrompertje met korte mouwen van bio-katoen

2. Baby-rompertje met lange mouwen van bourette zijde

Over Baby-rompertje met lange mouwen van bourette zijde

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Baby-rompertje met lange mouwen van bourette zijde. De webshop beschrijft het product als volgt: Baby-rompertje met lange mouwen van bourette zijde, natuur Maat: 62/68

Bekijk Baby-rompertje met lange mouwen van bourette zijde

3. Baby-rompertje met lange mouwen van bourette zijde

Over Baby-rompertje met lange mouwen van bourette zijde

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Baby-rompertje met lange mouwen van bourette zijde. De webshop beschrijft het product als volgt: Baby-rompertje met lange mouwen van bourette zijde, taupe Maat: 86/92

Bekijk Baby-rompertje met lange mouwen van bourette zijde

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere Babykleding producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is duurzame Babykleding?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor babykleding die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen en meer.

Let erop dat de meest duurzame Babykleding er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Wat betekent duurzaamheid? Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt.

Over duurzame Babykleding en de achtergrondinformatie

Wanneer het om babykleren gaat, zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Ten eerste groeien baby’s snel en ontgroeien ze hun kleren vaak snel. Kleertjes kopen die maar korte tijd gebruikt zullen worden is dus niet het beste idee. Ten tweede hebben baby’s veel kleren nodig – vooral tijdens de wintermaanden. Het is dus belangrijk kleren te kopen die niet alleen duurzaam, maar ook betaalbaar zijn. Je kunt daarvoor eventueel natuurlijk ook naar marktplaatsen uitwijken.

Biologisch katoenen babykleding

Een van de beste keuzes voor duurzame babykleding is biologisch katoen. Biologisch katoen wordt gemaakt zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, waardoor het veiliger is voor zowel baby’s als het milieu. Er zijn veel verschillende merken die babykleding van biologisch katoen verkopen, dus je vindt vast wel iets dat bij je budget en stijl past.

Duurzame babykleding van bamboe

Een andere mooie optie voor duurzame babykleren is bamboe. Bamboe is een duurzaam materiaal dat gemaakt wordt zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Het is ook zacht en mild voor de huid van de baby. Er zijn verschillende merken die bamboe babykleding verkopen, dus je vindt vast wel iets dat bij de persoonlijkheid en stijl van je kind past.