Duurzame Fietstassen kopen

Op zoek naar duurzame Fietstassen? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Boodschappen fietstas tot Reis fietstas.

Duurzamere Fietstassen vergelijken en kopen


Filter op:


Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere fietstassen. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame fietstassen?

Let erop dat de meest duurzame fietstassen er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame fietstassen en de achtergrondinformatie

Duurzame fietstassen zijn een geweldige manier om beter kiezen. Zeker gezien de hoeveelheid afval die de mode-industrie produceert. De meeste fietstassen zijn niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol.

Er zijn tegenwoordig een aantal verschillende soorten fietstassen op de markt. Sommige merken gebruiken gerecycled materiaal om hun tassen te maken, terwijl andere duurzame materialen gebruiken zoals biokatoen, bamboe of hennep. Er zijn ook veganistische fietstassen van materialen als biokatoen of hennep. Hier zijn enkele van de beste duurzamere fietstassen om te bekijken!