Duurzame Fietstassen kopen

Op zoek naar duurzame Fietstassen? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Boodschappen fietstas tot Reis fietstas.

Duurzamere Fietstassen vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart

Over Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: JONI is een handgemaakte fietstas / schoudertas van upcycled vegan leer. Puntsgewijs Afmetingen: 35 x 28 x 13,50 cm Inhoud: Circa 12 liter Sterke haken om aan de fiets te bevestigen Ritssluiting en klittenband Vaste en afneembare hengsels Materiaal: Vegan leer en zeildoek Waterafstotend Langer verhaal JONI is een multifunctionele…

Bekijk Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart

2. Vaude Cycle 20 II Rugzak en Fietstas Petrol/Kameelbruin

Over Vaude Cycle 20 II Rugzak en Fietstas Petrol/Kameelbruin

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Vaude Cycle 20 II Rugzak en Fietstas Petrol/Kameelbruin. De webshop beschrijft het product als volgt: De Vaude Cycle 20 is de ideale begeleider voor forenzen, die tijdens het fietsen hun tas stevig op de fiets willen, maar dan in de trein, bus of de universiteit als rugzak willen dragen.De ombouwfunctie wordt op een ingenaaid, gemakkelijk te verwijderen etiket in een paar stappen uitgelegd. Hoofdvak met…

Bekijk Vaude Cycle 20 II Rugzak en Fietstas Petrol/Kameelbruin

3. Vaude Cycle 20 II Rugzak en Fietstas Zwart

Over Vaude Cycle 20 II Rugzak en Fietstas Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Vaude Cycle 20 II Rugzak en Fietstas Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: De Vaude Cycle 20 is de ideale begeleider voor forenzen, die tijdens het fietsen hun tas stevig op de fiets willen, maar dan in de trein, bus of de universiteit als rugzak willen dragen.De ombouwfunctie wordt op een ingenaaid, gemakkelijk te verwijderen etiket in een paar stappen uitgelegd. Hoofdvak met…

Bekijk Vaude Cycle 20 II Rugzak en Fietstas Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere fietstassen. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame fietstassen?

Als het op fietsen aankomt, is een van de belangrijkste dingen om te overwegen hoe je al je spullen gaat vervoeren. Dat is waar fietstassen van pas komen. Fietstassen zijn tassen die achter op je fiets bevestigd worden, en ze zijn er in allerlei maten en stijlen. Als je iets duurzaams, duurzaams en stijlvols zoekt, bekijk dan de selectie fietstassen hierboven. Of je nu een boodschappentas of een reistas zoekt, je vindt vast en zeker de perfecte optie voor je behoeften. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bladeren en filteren!

Let erop dat de meest duurzame fietstassen er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame fietstassen en de achtergrondinformatie

Duurzame fietstassen zijn een geweldige manier om beter kiezen. Zeker gezien de hoeveelheid afval die de mode-industrie produceert. De meeste fietstassen zijn niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol.

Er zijn tegenwoordig een aantal verschillende soorten fietstassen op de markt. Sommige merken gebruiken gerecycled materiaal om hun tassen te maken, terwijl andere duurzame materialen gebruiken zoals biokatoen, bamboe of hennep. Er zijn ook veganistische fietstassen van materialen als biokatoen of hennep. Hier zijn enkele van de beste duurzamere fietstassen om te bekijken!

Er zijn een heleboel dingen waarmee je rekening kunt houden als je duurzame tassen voor je fiets koopt. Het belangrijkste is het materiaal. Fietstassen zijn meestal gemaakt van leer of van synthetische materialen. Leer is gaat langer mee, maar het is ook duurder en komt van dierlijke bronnen af wat niet duurzaam is. Synthetische materialen zijn goedkoper, maar ook niet altijd duurzaam. Een andere belangrijke overweging is de grootte van de tas. Je moet er zeker van zijn dat hij groot genoeg is om al je spullen in te doen, maar niet zo groot dat hij je fiets zwaarder maakt. Tenslotte moet je beslissen welke eigenschappen je in een tas wilt hebben. Sommige tassen hebben vakken voor gereedschap en spullen, terwijl andere ruimte bieden voor een bidon of een extra binnenband. Zorg ervoor dat je al deze factoren in overweging neemt voor je je aankoop doet.