Duurzame Tassen kopen

Op zoek naar duurzame Tassen? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Vegan tot Gerecyclede tassen.

Duurzame Tassen vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

Over Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw. De webshop beschrijft het product als volgt: DAVE is een handgemaakte rugtas van zeildoek. Puntsgewijs Afmetingen tas: 42 x 27 x 12 cm Inhoud: circa 14 liter Ritssluiting Materiaal: Zeildoek Waterafstotend Langer verhaal DAVE is de rugtas variant van fietstas DUSTY en is een middel grote rugtas van zeildoek. Deze minimalistische strakke rugtas is uitermate geschikt voor…

Bekijk Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

2. Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart

Over Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: JONI is een handgemaakte fietstas / schoudertas van upcycled vegan leer. Puntsgewijs Afmetingen: 35 x 28 x 13,50 cm Inhoud: Circa 12 liter Sterke haken om aan de fiets te bevestigen Ritssluiting en klittenband Vaste en afneembare hengsels Materiaal: Vegan leer en zeildoek Waterafstotend Langer verhaal JONI is een multifunctionele…

Bekijk Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart

3. UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs

Over UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs. De webshop beschrijft het product als volgt: Het Nederlandse Eurostretch maakt loeisterke festivaltenten. Maar als je zo’n tent uitsnijdt levert dat veel restmateriaal op. Zonde om op de fabrieksvloer te laten liggen. Daarom geven we bij UNBEGUN dit schitterende materiaal nieuw leven. Als duurzamere tas krijgen ze eindelijk het daglicht te zien. Deze schoudertas met karakter is…

Bekijk UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere Tassen producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat zijn duurzame Tassen?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor tassen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen en meer.

Let erop dat de meest duurzame Tassen er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Wat betekent duurzaamheid? Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt.

Over duurzame tassen en de achtergrondinformatie

Er zijn veel verschillende soorten duurzame tassen, maar ze zijn niet allemaal gelijk. Sommige zijn gemaakt van duurzame materialen, terwijl andere gemaakt zijn om lang mee te gaan. Hier zijn een paar van de beste duurzame tassenmerken die er zijn!

Hennep tassen

Hennep tassen behoren tot de meest duurzame en duurzame tassen die er zijn. Ze zijn gemaakt van hennep, wat een duurzaam en recyclebaar materiaal is. Hennep is ook een natuurlijke vezel, wat betekent dat hij biologisch afbreekbaar is.

Vegan tassen

Vegan tassen zijn een andere optie die vaak duurzamer is dan gewone materialen. Ze zijn gemaakt van niet-duurlijke materialen, wat meestal dierenleed bespaart. Niet altijd zijn vegan tassen ook altijd duurzaam, dit hangt van het materiaal en de productimethodes af.

Bamboe tassen

Bamboetassen zijn een andere duurzame optie. Ze zijn gemaakt van bamboe, dat een duurzaam materiaal is. Bamboe is ook biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het na verloop van tijd op natuurlijke wijze zal ontbinden.