Duurzame Tassen kopen

Op zoek naar duurzame Tassen? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Vegan tot Gerecyclede tassen.

Duurzame Tassen vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs

Over UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs

Het eerste product dat wij veel vergelijken: UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs. De webshop beschrijft het product als volgt: Het Nederlandse Eurostretch maakt loeisterke festivaltenten. Maar als je zo’n tent uitsnijdt levert dat veel restmateriaal op. Zonde om op de fabrieksvloer te laten liggen. Daarom geven we bij UNBEGUN dit schitterende materiaal nieuw leven. Als duurzamere tas krijgen ze eindelijk het daglicht te zien. Deze schoudertas met karakter is…

Bekijk UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs

2. Murmali dames vegan Clutch Tas Delta Navy

Over Murmali dames vegan Clutch Tas Delta Navy

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Murmali dames vegan Clutch Tas Delta Navy. De webshop beschrijft het product als volgt: Een grote eenvoudige clutch, met een strakke, platte stijl van kurk. Dit handtasje voegt een minimalistische, elegante look toe. Perfect voor in de avond of voor elke andere gelegenheid. Draag de jouwe om je pols met de afneembare riem. Met laser gegraveerd Murmali-logo op de voorkant. Elegant detail op het interne…

Bekijk Murmali dames vegan Clutch Tas Delta Navy

3. Dusq unisex vegan Mini Tas Canvas Zwart

Over Dusq unisex vegan Mini Tas Canvas Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Dusq unisex vegan Mini Tas Canvas Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: kleiner model rugzak van water resistant recycled PET canvas 'night black' kleur met reflecterend logo en drie gekleurde badges inhoud 9,4 L verstelbare schouderbanden en gekleurde borstgesp hoofdsluiting met een magnetische drukknoop voorzijde heeft 1 groot water resistant vak met rits, geschikt voor 2 broodtrommels en drinkbeker extra zijvak binnenzijde…

Bekijk Dusq unisex vegan Mini Tas Canvas Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere Tassen producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat zijn duurzame Tassen?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor tassen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen en meer.

Let erop dat de meest duurzame Tassen er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Wat betekent duurzaamheid? Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt.

Over duurzame tassen en de achtergrondinformatie

Er zijn veel verschillende soorten duurzame tassen, maar ze zijn niet allemaal gelijk. Sommige zijn gemaakt van duurzame materialen, terwijl andere gemaakt zijn om lang mee te gaan. Hier zijn een paar van de beste duurzame tassenmerken die er zijn!

Hennep tassen

Hennep tassen behoren tot de meest duurzame en duurzame tassen die er zijn. Ze zijn gemaakt van hennep, wat een duurzaam en recyclebaar materiaal is. Hennep is ook een natuurlijke vezel, wat betekent dat hij biologisch afbreekbaar is.

Vegan tassen

Vegan tassen zijn een andere optie die vaak duurzamer is dan gewone materialen. Ze zijn gemaakt van niet-duurlijke materialen, wat meestal dierenleed bespaart. Niet altijd zijn vegan tassen ook altijd duurzaam, dit hangt van het materiaal en de productimethodes af.

Bamboe tassen

Bamboetassen zijn een andere duurzame optie. Ze zijn gemaakt van bamboe, dat een duurzaam materiaal is. Bamboe is ook biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het na verloop van tijd op natuurlijke wijze zal ontbinden.