Duurzame Sieraden kopen

Op zoek naar duurzame Sieraden? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Gerecyclede materialen tot Ecologische materialen.

Duurzame Sieraden vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Loft and Daughter dames vegan Ring Set Verguld Turquoise & Aasi Stapel Ring

Over Loft and Daughter dames vegan Ring Set Verguld Turquoise & Aasi Stapel Ring

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Loft and Daughter dames vegan Ring Set Verguld Turquoise & Aasi Stapel Ring. De webshop beschrijft het product als volgt: Deze delicate stapelringen, met hun verschillende bandbreedtes, textuur en edelstenen, vormen de perfecte match. Bespaar meer dan 10% bij aankoop van de set. Bevat x 1 Om Turquoise Stapelring & x 1 Aasi-ring in zilver. ~ Eigenschappen van de steen ~ De vrouwelijke energie van de maansteen kalmeert, geeft emotionele…

Bekijk Loft and Daughter dames vegan Ring Set Verguld Turquoise & Aasi Stapel Ring

2. Loft and Daughter dames vegan Freedom T-Staafketting Zilver

Over Loft and Daughter dames vegan Freedom T-Staafketting Zilver

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Loft and Daughter dames vegan Freedom T-Staafketting Zilver. De webshop beschrijft het product als volgt: ~ Prelude ~ In een jaar tijd stond de wereld stil, we hebben geleerd onze vrijheid te vinden in de eenvoudigste momenten. Deze prachtige handgemaakte en met de hand gehamerde ketting met heerlijke T-bar-toggle is ontworpen om op veel verschillende manieren en verschillende lengtes te worden gedragen. Geeft je de…

Bekijk Loft and Daughter dames vegan Freedom T-Staafketting Zilver

3. Bound Studios dames vegan Armband Harley Sterling Zilver

Over Bound Studios dames vegan Armband Harley Sterling Zilver

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Bound Studios dames vegan Armband Harley Sterling Zilver. De webshop beschrijft het product als volgt: DE HARLEY ARMBAND - STERLING SILVER  Volledig gemaakt van gerecyclede materialen! - Klassieke gedurfde schakelarmband - 100 % recycled sterling zilver - Gerhodineerd - Lengte is 20 cm; Breedte is 11 mm - Essentiële arm candy  - Nikkelvrij - Allergeenvrij - Europese makelij

Bekijk Bound Studios dames vegan Armband Harley Sterling Zilver

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere Sieraden producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat zijn duurzame Sieraden?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor sieraden die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen en meer.

Let erop dat de meest duurzame Sieraden er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame sieraden en de achtergrondinformatie

Duurzaamheid is om een aantal redenen belangrijk in de juwelenindustrie. Ten eerste helpt het om het milieu te beschermen. Sieraden maken van duurzame materialen vermindert de hoeveelheid vervuiling en afval die wordt geproduceerd. Ten tweede streven duurzame sieraden ernaar langer mee te gaan dan gewone sieraden. Dat betekent dat ze langer meegaan en dat je ze minder vaak hoeft te vervangen. Tenslotte zijn duurzame juwelen vaak ethischer. Merken die duurzame producten maken hebben vaak betere arbeidsomstandigheden voor hun werknemers en gebruiken minder schadelijke chemicaliën in hun producten.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten duurzame sieraden op de markt. Sommige merken gebruiken gerecycleerde materialen om hun sieraden te maken, terwijl andere duurzame materialen gebruiken zoals biogoud, bamboe of hennep. Er zijn ook veganistische sieraden van materialen als biogoud of hennep. Hier zijn enkele van de beste duurzame juwelenmerken om te bekijken!