Duurzame Oorbellen kopen

Op zoek naar duurzame Oorbellen? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Oorbellen online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Bound Studios dames vegan Oorringen Kendall Sterling Zilver

Over Bound Studios dames vegan Oorringen Kendall Sterling Zilver

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Bound Studios dames vegan Oorringen Kendall Sterling Zilver. De webshop beschrijft het product als volgt: Volledig gemaakt van gerecyclede materialen! - 100% gerecycled Sterling zilver - Rhodium plated - Geweldig om te mixen en matchen - Diameter: 35MM; Breedte: 4MM - Nikkelvrij - Allergeenvrij - Europese makelij

Bekijk Bound Studios dames vegan Oorringen Kendall Sterling Zilver

2. Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Baby Lakshmi Zilver

Over Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Baby Lakshmi Zilver

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Baby Lakshmi Zilver. De webshop beschrijft het product als volgt: Lakshmi, de stralende godin van rijkdom en welvaart, leverancier van spirituele en materiële overvloed, beschermer van slechte gezondheid en tegenspoed, wordt gevierd in deze op antiek geïnspireerde munthoepels. Deze schattige oorringen van 14 mm zijn voorzien van oude Lakshmi-muntbedels voor baby's, ontworpen om te worden gestapeld en te mixen en…

Bekijk Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Baby Lakshmi Zilver

3. Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Tiny Sun Goud

Over Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Tiny Sun Goud

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Tiny Sun Goud. De webshop beschrijft het product als volgt: Deze schattige oorringen van 14 mm zijn voorzien van stralende zonbedels, ontworpen om te stapelen en te mixen & matchen met onze andere verwisselbare bedeloorringen. Hoepels kunnen met of zonder bedels worden gedragen, waardoor ze een veelzijdige toevoeging zijn aan je juwelendoos. DETAILS Hoepelmaat: 14 mm Zon bedels: 10mm Gewicht:…

Bekijk Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Tiny Sun Goud

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame oorbellen?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een oorbellen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame oorbellen producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over oorbellen en de achtergrondinformatie

Duurzame Oorbellen – van Oorbellen van gerecycleerd materiaal tot Oorbellen van riviergoud

Wat zijn duurzame oorbellen?

Aarde oorbellen kunnen van veel verschillende materialen gemaakt worden, maar niet alle materialen zijn gelijk als het om duurzaamheid gaat. Sommige materialen, zoals gerecycleerde metalen, zijn veel duurzamer dan andere. Hier zijn enkele van de meest duurzame materialen waarvan oorbellen gemaakt kunnen worden:

  • Gerecycleerde metalen
  • Rivergoud
  • Lab-gekweekte diamanten

Wat zijn de meest duurzame oorbellen merken?

Hierboven staan enkele van de meest duurzame oorbellen merken om te bekijken!