Duurzame Oorbellen kopen

Op zoek naar duurzame Oorbellen? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Oorbellen online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Tiny Moon Goud Vermeil

Over Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Tiny Moon Goud Vermeil

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Tiny Moon Goud Vermeil. De webshop beschrijft het product als volgt: Deze schattige oorringen van 14 mm zijn voorzien van stralende maanbedels, ontworpen om te stapelen en te mixen en matchen met onze andere verwisselbare bedeloorringen. Hoepels kunnen met of zonder bedels worden gedragen, waardoor ze een veelzijdige toevoeging zijn aan je juwelendoos. DETAILS Hoepelmaat: 14 mm Maan charme: 7 x…

Bekijk Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Tiny Moon Goud Vermeil

2. Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Kali Amulet Zilver

Over Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Kali Amulet Zilver

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Kali Amulet Zilver. De webshop beschrijft het product als volgt: De oorringen kunnen met en zonder de hangende bedel worden gedragen voor twee verschillende looks. Afmeting oorring: 20 mm Hanger afmeting: 14mm x 16 mm Materiaal: gerecycled sterling zilver (ook wel eco-zilver genoemd). ~ Sociale impact ~ De Kali Hoops zijn zorgvuldig gemaakt door een klein team van gemarginaliseerde ambachtslieden die zijn…

Bekijk Loft and Daughter dames vegan Oorbellen Kali Amulet Zilver

3. Oorbellen "Bolletjes"

Over Oorbellen "Bolletjes"

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Oorbellen "Bolletjes". De webshop beschrijft het product als volgt: Oorbellen "Bolletjes", donker zilver Maat: één maat

Bekijk Oorbellen "Bolletjes"

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame oorbellen?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een oorbellen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame oorbellen producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over oorbellen en de achtergrondinformatie

Duurzame Oorbellen – van Oorbellen van gerecycleerd materiaal tot Oorbellen van riviergoud

Wat zijn duurzame oorbellen?

Aarde oorbellen kunnen van veel verschillende materialen gemaakt worden, maar niet alle materialen zijn gelijk als het om duurzaamheid gaat. Sommige materialen, zoals gerecycleerde metalen, zijn veel duurzamer dan andere. Hier zijn enkele van de meest duurzame materialen waarvan oorbellen gemaakt kunnen worden:

  • Gerecycleerde metalen
  • Rivergoud
  • Lab-gekweekte diamanten

Wat zijn de meest duurzame oorbellen merken?

Hierboven staan enkele van de meest duurzame oorbellen merken om te bekijken!