Duurzame Waterfles kopen

Op zoek naar duurzame Waterfles? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Dopper tot Waterfles.

Duurzame Waterfles vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Dopper Dopper Insulated (580Ml) Lila

Over Dopper Dopper Insulated (580Ml) Lila

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Dopper Dopper Insulated (580Ml) Lila. De webshop beschrijft het product als volgt: De Dopper Insulated is de oude vertrouwde Dopper, maar dan geisoleerd. De dubbelwandige vacuüm geïsoleerde thermosfles houdt je drankje 9 uur warm of 24 uur koud, ideaal als je wat langer onderweg bent. De fles bestaat uit drie delen en makkelijk schoon te maken door jou of je vaatwasser, zodat…

Bekijk Dopper Dopper Insulated (580Ml) Lila

2. Klean Kanteen Kinder Drinkfles Classic Narrow Sippydop - Coral Stra...

Over Klean Kanteen Kinder Drinkfles Classic Narrow Sippydop - Coral Stra...

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Klean Kanteen Kinder Drinkfles Classic Narrow Sippydop - Coral Stra.... De webshop beschrijft het product als volgt: De roestvrijstalen Classic Kids drinkfles van Klean Kanteen is BPA vrij en is ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Het smalle profiel zorgt voor een goede grip en past perfect in kleine handjes. De sippy cap is voorzien van een stofkapje en een draaibare metalen lus zodat de fles…

Bekijk Klean Kanteen Kinder Drinkfles Classic Narrow Sippydop - Coral Stra...

3. Dopper Dopper Insulated (580Ml) Geel

Over Dopper Dopper Insulated (580Ml) Geel

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Dopper Dopper Insulated (580Ml) Geel. De webshop beschrijft het product als volgt: De Dopper Insulated is de oude vertrouwde Dopper, maar dan geisoleerd. De dubbelwandige vacuüm geïsoleerde thermosfles houdt je drankje 9 uur warm of 24 uur koud, ideaal als je wat langer onderweg bent. De fles bestaat uit drie delen en makkelijk schoon te maken door jou of je vaatwasser, zodat…

Bekijk Dopper Dopper Insulated (580Ml) Geel

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere waterfles producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame waterfles?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een waterfles die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals gerecyclede materialen en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame waterfles en de achtergrondinformatie

Duurzame waterfles – van Dopper tot Waterfles

Waarom een duurzame waterfles kiezen?

Er zijn veel redenen om een duurzame waterfles te kiezen. Ten eerste is het gebruik van wegwerp-waterflessen ongelooflijk verspillend. Er zijn vele vaten olie nodig om het plastic voor gebruikte waterflessen te produceren – en dan is de energie die nodig is om de flessen te vervoeren en te koelen nog niet meegerekend. Daar komt nog bij dat het plastic van waterflessen nooit echt weggaat. Het verstopt stortplaatsen en vervuilt onze oceanen, waardoor wilde dieren sterven en ecosystemen worden aangetast.

Duurzame waterflessen zijn soms gemaakt van materialen die gerecycleerd kunnen worden, zoals glas of roestvrij staal. Ze zijn ook vaak voorzien van filters die de hoeveelheid afvalwater die fabrikanten produceren kunnen verminderen. Een duurzame waterfles kiezen is een gemakkelijke manier om je milieu-impact een klein beetje te verminderen en de planeet te helpen beschermen. Wil je nog grotere stappen zetten? Bekijk de duurzaam leven tips.