Vegan producten kopen – duurzamere opties

Op zoek naar duurzame vegan producten? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van vegan kleding en sneakers tot vegan meubels & accessoires.

Vegan producten vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Ari Ocean Blue

Over OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Ari Ocean Blue

Het eerste product dat wij veel vergelijken: OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Ari Ocean Blue. De webshop beschrijft het product als volgt: Contrasterende details en een perfecte pasvorm - de ARI Bralette Top wordt een nieuwe favoriet van jou. De brede ondersteunende bandjes maken deze bikinitop geschikt voor alle bustematen en ideaal om te dragen bij sportieve activiteiten. Bewust gemaakt van gerecycled ECONYL® lycra met een zonbescherming van SPF 50+. Combineer met…

Bekijk OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Ari Ocean Blue

2. Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

Over Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw. De webshop beschrijft het product als volgt: DAVE is een handgemaakte rugtas van zeildoek. Puntsgewijs Afmetingen tas: 42 x 27 x 12 cm Inhoud: circa 14 liter Ritssluiting Materiaal: Zeildoek Waterafstotend Langer verhaal DAVE is de rugtas variant van fietstas DUSTY en is een middel grote rugtas van zeildoek. Deze minimalistische strakke rugtas is uitermate geschikt voor…

Bekijk Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

3. Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart

Over Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: JONI is een handgemaakte fietstas / schoudertas van upcycled vegan leer. Puntsgewijs Afmetingen: 35 x 28 x 13,50 cm Inhoud: Circa 12 liter Sterke haken om aan de fiets te bevestigen Ritssluiting en klittenband Vaste en afneembare hengsels Materiaal: Vegan leer en zeildoek Waterafstotend Langer verhaal JONI is een multifunctionele…

Bekijk Fraenck dames vegan Fietstas + Schoudertas Joni Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere Vegan producten producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat zijn vegan producten?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een Vegan producten die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat het meest duurzame vegan producten, producten zijn is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame vegan producten en de achtergrondinformatie

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten duurzame veganistische producten op de markt. Sommige merken gebruiken gerecycleerde materialen om hun producten te maken, terwijl andere duurzame materialen gebruiken zoals biokatoen, bamboe of hennep. Er zijn ook veganistische producten die gemaakt zijn van materialen als biokatoen of hennep. Hier zijn enkele van de beste duurzame vegan merken om te bekijken!