Refurbished AirPods Pro kopen

Zoek jij refurbished AirPods Pro? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished AirPods Pro vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple AirPods Pro [2e generatie, met lightning oplaadcase] wit

Over Refurbished Apple AirPods Pro [2e generatie, met lightning oplaadcase] wit

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple AirPods Pro [2e generatie, met lightning oplaadcase] wit. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple AirPods Pro [2e generatie, met lightning oplaadcase] wit

2. Tweedekans Apple AirPods Pro 2

Over Tweedekans Apple AirPods Pro 2

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Apple AirPods Pro 2. De webshop beschrijft het product als volgt: Met Apple AirPods Pro 2 focus jij je helemaal op de muziek. Deze oordopjes beschikken over noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid en ruis wordt gedempt. Zo heb je minder last van je omgeving, waar je ook bent. Dat is ideaal in het openbaar vervoer en op kantoor. De nieuwe H2 chip…

Bekijk Tweedekans Apple AirPods Pro 2

3. Tweedekans Apple AirPods Pro 2

Over Tweedekans Apple AirPods Pro 2

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Apple AirPods Pro 2. De webshop beschrijft het product als volgt: Met Apple AirPods Pro 2 focus jij je helemaal op de muziek. Deze oordopjes beschikken over noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid en ruis wordt gedempt. Zo heb je minder last van je omgeving, waar je ook bent. Dat is ideaal in het openbaar vervoer en op kantoor. De nieuwe H2 chip…

Bekijk Tweedekans Apple AirPods Pro 2

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished AirPods Pro en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame AirPods Pro producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over AirPods Pro en de achtergrondinformatie

Refurbished AirPods Pro – van Apple AirPods Pro tot AirPods Pro 2e generatie

Wil je een refurbished AirPods Pro kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je een selectie van de nieuwste en populairste modellen. Van de Apple AirPods Pro tot de AirPods Pro 2e generatie.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished AirPods Pro vindt voor jouw behoeften.