Refurbished AirPods kopen

Zoek jij refurbished AirPods? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van AirPods online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple AirPods [3e generatie, met MagSafe oplaadcase] wit

Over Refurbished Apple AirPods [3e generatie, met MagSafe oplaadcase] wit

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple AirPods [3e generatie, met MagSafe oplaadcase] wit. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple AirPods [3e generatie, met MagSafe oplaadcase] wit

2. Refurbished Apple AirPods Pro [2e generatie, met lightning oplaadcase] wit

Over Refurbished Apple AirPods Pro [2e generatie, met lightning oplaadcase] wit

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Apple AirPods Pro [2e generatie, met lightning oplaadcase] wit. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple AirPods Pro [2e generatie, met lightning oplaadcase] wit

3. Tweedekans Apple AirPods 3 met Magsafe draadloze oplaadcase

Over Tweedekans Apple AirPods 3 met Magsafe draadloze oplaadcase

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Apple AirPods 3 met Magsafe draadloze oplaadcase. De webshop beschrijft het product als volgt: Met Apple AirPods 3 met MagSafe draadloze oplaadcase laad je jouw AirPods 3 op met de MagSafe draadloze oplader. Zo laad jij jouw oordopjes niet alleen bedraad op, maar ook draadloos met de MagSafe oplader. Dankzij de H1 chip luister je met deze oordopjes binnen enkele seconden naar je favoriete…

Bekijk Tweedekans Apple AirPods 3 met Magsafe draadloze oplaadcase

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished airpods en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame airpods producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over airpods en de achtergrondinformatie

Refurbished AirPods – van Apple AirPods tot AirPods Pro & Max

Heb je zin in een nieuw paar AirPods, maar wil je niet de volle prijs uitgeven? Dan heb je geluk! Onze selectie refurbished AirPods heeft voor elk wat wils, van de nieuwste AirPods Pro tot de klassieke AirPods.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je refurbished AirPods koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je het perfecte paar AirPods vindt voor jouw behoeften.