Refurbished AirPods kopen

Zoek jij refurbished AirPods? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van AirPods online


We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished airpods en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame airpods producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over airpods en de achtergrondinformatie

Refurbished AirPods – van Apple AirPods tot AirPods Pro & Max

Heb je zin in een nieuw paar AirPods, maar wil je niet de volle prijs uitgeven? Dan heb je geluk! Onze selectie refurbished AirPods heeft voor elk wat wils, van de nieuwste AirPods Pro tot de klassieke AirPods.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je refurbished AirPods koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je het perfecte paar AirPods vindt voor jouw behoeften.