Refurbished Ereader kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Ereader. Vergelijk en filter online.

Refurbished Ereader vergelijken en kopen


Filter op:


Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Ereader en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Ereader producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over Ereader en de achtergrondinformatie

Refurbished Ereader? Van Kobo Clara & Glo tot Amazon Kindle Paperwhite & Oasis

Op zoek naar een nieuwe Ereader? Wil je het nieuwste model? Het hoeft helemaal niet prijzig te zijn. In deze blogpost bieden we een overzicht van refurbished Ereaders: van een refurbished Kobo Clara & Glo tot de Amazon Kindle Paperwhite & Oasis.

Nieuwe apparaten kosten al gauw enkele honderden euro’s, maar als je kiest voor een refurbished apparaat bespaar je meestal een percentage van dit bedrag. Wat is precies een refurbished ereader, welke refurbished modellen zijn er en waar kun je een refurbished apparaat kopen? In deze blogpost vind je alles wat je moet weten over de optie om een refurbished apparaat te kiezen.

In het overzicht hierboven vind je de nieuwste en populairste refurbished Ereaders. Van een refurbished Kobo Clara & Glo tot de Amazon Kindle Paperwhite & Oasis:

In feite kan elk apparaat gerefurbished worden. Toch zien we in de praktijk dat vooral de bekende modellen refurbished worden. Er zijn veel refurbished Kindle en refurbished Kobo modellen beschikbaar.