Refurbished Kobo kopen

Zoek jij refurbished Kobo? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Kobo vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2

Over Tweedekans Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. De webshop beschrijft het product als volgt: Lees comfortabel boeken op de grote Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. Het 10 inch scherm in net iets kleiner dan een vel A4 papier. Hierdoor lees je comfortabel teksten en sla je minder vaak bladzijdes om. Met de meegeleverde stylus maak je gemakkelijk notities en tik je op…

Bekijk Tweedekans Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2

2. Refurbished Kobo Sage 8,0000 WiFi E-reader

Over Refurbished Kobo Sage 8,0000 WiFi E-reader

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Kobo Sage 8,0000 WiFi E-reader. De webshop beschrijft het product als volgt: Kobo Sage 8 WiFi E-readerOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Kobo Sage 8,0000 WiFi E-reader

3. Tweedekans Kobo Stylus 2

Over Tweedekans Kobo Stylus 2

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Kobo Stylus 2. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de Kobo Stylus 2 schrijf je op het scherm van je Kobo Libra Colour, Kobo Elipsa, Kobo Elipsa 2E en Kobo Sage. Je maakt nauwkeurig notities, net zoals je op papier schrijft. Door de gevoelige drukpunt in de stylus schrijf je dunne en dikke lijnen wanneer je minder of…

Bekijk Tweedekans Kobo Stylus 2

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Kobo en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Kobo producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Kobo

Refurbished Kobo – van Kobo Glo & Aura tot Kobo Elipsa, Clara & Libra

Kobo is een dochteronderneming van Rakuten en produceert e-readers. De Kobo Glo & Aura en de Kobo Elipsa, Clara & Libra zijn enkele van de populaire modellen.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online recensies voordat je een aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished Kobo vindt voor jouw behoeften.