Refurbished iPhone 11 kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished iPhone 11. Vergelijk en filter online.

Refurbished iPhone 11 vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished iPhone 12 Pro Max 512GB - Oceaanblauw - Simlockvrij

Over Refurbished iPhone 12 Pro Max 512GB - Oceaanblauw - Simlockvrij

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished iPhone 12 Pro Max 512GB - Oceaanblauw - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 12 Pro MaxOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPhone 12 Pro Max 512GB - Oceaanblauw - Simlockvrij

2. Refurbished iPhone 13 mini 128GB - Rood - Simlockvrij

Over Refurbished iPhone 13 mini 128GB - Rood - Simlockvrij

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished iPhone 13 mini 128GB - Rood - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 13 mini 128GB - (Product)Red - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPhone 13 mini 128GB - Rood - Simlockvrij

3. Refurbished iPhone XS Max 256GB - Zilver - Simlockvrij

Over Refurbished iPhone XS Max 256GB - Zilver - Simlockvrij

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished iPhone XS Max 256GB - Zilver - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: Een speciaal voor jou gemaakte smartphoneMet een prachtig 5,8 Super Retina OLED-display met een resolutie van 1125 x 2436 pixels, zal de iPhone XS Max 256GB Zilver van Apple je versteld doen staan. Intelligent, verrassend en grandioos, de iPhone Xs biedt je de meest nauwkeurige kleuren op de markt en…

Bekijk Refurbished iPhone XS Max 256GB - Zilver - Simlockvrij

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iphone 11 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iphone 11 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over iphone 11

Refurbished iPhone 11 – van Apple iPhone 11 64GB Zwart tot Apple iPhone 11 128GB Wit

In dit blogbericht nemen we de iPhone 11 onder de loep, een telefoon die zowel in nieuwe als refurbished versies verkrijgbaar is. We vergelijken de functies van de twee versies, en helpen je beslissen of een refurbished iPhone 11 voor jou de juiste keuze is.

De iPhone 11 is uitgebracht in september 2019, en is verkrijgbaar in drie verschillende modellen: het 64GB-model, het 128GB-model, en het 256GB-model. Het 64GB-model is verkrijgbaar in zwart, wit, rood, geel en groen, terwijl het 128GB-model verkrijgbaar is in zwart, wit en rood. Het 256GB-model is alleen verkrijgbaar in zwart.

De iPhone 11 heeft een 6,1-inch Liquid Retina HD-scherm, een 12MP groothoekcamera, een 12MP ultra-groothoekcamera, een Nachtmodus, een audiosysteem met vier luidsprekers en Face ID. Hij wordt aangedreven door de A13 Bionic chip, en heeft een batterijduur tot 17 uur.

Dus, moet je een refurbished iPhone 11 kopen? Hier zijn een paar dingen om te overwegen:

  • Als je op zoek bent naar de beste deal voor een iPhone 11, dan is een refurbished model een prima optie. Je kunt besparen op een refurbished iPhone 11, vergeleken met de prijs van een nieuw model.
  • Een refurbished iPhone 11 is een prima optie als je op zoek bent naar een iPhone 11, maar niet het nieuwste en beste model nodig hebt. Refurbished iPhones doorlopen meestal een streng inspectieproces, zodat je zeker weet dat je een telefoon van hoge kwaliteit krijgt. Maar kijk altijd of de garantie en de recensies van de winkel fatsoenlijk zijn.
  • Als je een iPhone met een groter scherm zoekt, zijn de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max ook in refurbished versies verkrijgbaar.

Als je een refurbished iPhone 11 overweegt, bekijk dan zeker onze selectie refurbished iPhone 11 modellen. We comare een breed scala aan modellen, van het 64GB-model tot het 256GB-model, in allerlei kleuren.