Refurbished iPhone kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished iPhone. Vergelijk en filter online.

Overzicht van iPhone online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Refurbished iPhone 11 Pro

Over Tweedekans Refurbished iPhone 11 Pro

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Refurbished iPhone 11 Pro. De webshop beschrijft het product als volgt: De Refurbished iPhone 11 Pro 64GB Space Gray is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone 11 Pro refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk…

Bekijk Tweedekans Refurbished iPhone 11 Pro

2. iPhone 11 64 gb

Over iPhone 11 64 gb

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: iPhone 11 64 gb. De webshop beschrijft het product als volgt: De iPhone 11 64 GB is een ware krachtpatser in de wereld van refurbished smartphones. Met zijn geavanceerde camerafuncties, indrukwekkende afmetingen en veelzijdige gebruiksmogelijkheden is dit toestel perfect voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Of je nu een fervent fotograaf bent, een drukke professional, of simpelweg…

Bekijk iPhone 11 64 gb

3. Refurbished iPhone 13 128GB Starlight (Zo goed als nieuw)

Over Refurbished iPhone 13 128GB Starlight (Zo goed als nieuw)

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished iPhone 13 128GB Starlight (Zo goed als nieuw). De webshop beschrijft het product als volgt: De Refurbished iPhone 13 128GB Starlight is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone 13 refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het…

Bekijk Refurbished iPhone 13 128GB Starlight (Zo goed als nieuw)

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iphone en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iphone producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over iphone en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone – van Apple iPhone SE tot iPhone 11, 12, 13, 14 en nieuwer

Als alternatief voor het kopen van een gloednieuwe iPhone kun je er ook voor kiezen om een refurbished iPhone te kopen. Een refurbished iPhone is een iPhone die eerder is gebruikt, maar is gecontroleerd op gebreken en zo goed als nieuw is. Je kunt veel geld besparen door een refurbished iPhone te kiezen in plaats van een nieuwe.

Er zijn veel verschillende modellen refurbished iPhones verkrijgbaar, van de iPhone SE tot de iPhone 11, 12, 13, 14 en nieuwer. Je vindt een ruime keuze aan refurbished iPhones op onze website.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.