Refurbished iPhone kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished iPhone. Vergelijk en filter online.

Overzicht van iPhone online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple iPhone 11 64GB zwart

Over Refurbished Apple iPhone 11 64GB zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple iPhone 11 64GB zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Breedte: 75,7 mm Hoogte: 150,9 mm Diepte: 8,3 mm Gewicht: 194 g Schermgrootte: 154,94 mm (6.1) ROM: 64 GB Achterste camera: 12 MP

Bekijk Refurbished Apple iPhone 11 64GB zwart

2. Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB zwart

Over Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB zwart. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB zwart

3. Refurbished Apple iPhone XS 64GB goud

Over Refurbished Apple iPhone XS 64GB goud

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone XS 64GB goud. De webshop beschrijft het product als volgt: Groot. Groter. Groots. Het Super Retina-display in twee formaten, waaronder het grootste display ooit op een iPhone. Nog snellere Face ID. De slimste en krachtigste chip in een smartphone. Een baanbrekend dual camera-systeem. iPhone XS is alles wat je verlangt van een iPhone. En nog veel meer.

Bekijk Refurbished Apple iPhone XS 64GB goud

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iphone en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iphone producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over iphone en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone – van Apple iPhone SE tot iPhone 11, 12, 13, 14 en nieuwer

Als alternatief voor het kopen van een gloednieuwe iPhone kun je er ook voor kiezen om een refurbished iPhone te kopen. Een refurbished iPhone is een iPhone die eerder is gebruikt, maar is gecontroleerd op gebreken en zo goed als nieuw is. Je kunt veel geld besparen door een refurbished iPhone te kiezen in plaats van een nieuwe.

Er zijn veel verschillende modellen refurbished iPhones verkrijgbaar, van de iPhone SE tot de iPhone 11, 12, 13, 14 en nieuwer. Je vindt een ruime keuze aan refurbished iPhones op onze website.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.