Refurbished iPhone 12 Pro kopen

Op zoek naar refurbished iPhone 12 Pro? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Refurbished iPhone 12 Pro vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple iPhone 12 Pro 256GB grafiet

Over Refurbished Apple iPhone 12 Pro 256GB grafiet

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple iPhone 12 Pro 256GB grafiet. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 12 Pro 256GB grafiet

2. Refurbished Apple iPhone 12 Pro 256GB oceaanblauw

Over Refurbished Apple iPhone 12 Pro 256GB oceaanblauw

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone 12 Pro 256GB oceaanblauw. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 12 Pro 256GB oceaanblauw

3. Refurbished Apple iPhone 12 Pro 128GB goud

Over Refurbished Apple iPhone 12 Pro 128GB goud

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone 12 Pro 128GB goud. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 12 Pro 128GB goud

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iPhone 12 Pro en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone 12 Pro producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over iPhone 12 Pro en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone 12 Pro

De iPhone 12 Pro is een high-end smartphone van Apple. Hij werd uitgebracht in oktober 2020 en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Zilver, Space Gray, Goud en Pacific Blue. Het toestel heeft een 6,1-inch Super Retina OLED-display met een resolutie van 2532×1170 pixels en wordt aangedreven door Apple’s A14 Bionic-chip. Het heeft 128 GB, 256 GB of 512 GB opslagruimte en wordt geleverd met 12 GB RAM. Het apparaat heeft drie camera’s aan de achterkant: een 12MP groothoekcamera, een 12MP telecamera en een 12MP ultrawide camera. Het heeft ook een LiDAR-scanner voor verbeterde AR-ervaringen. Het apparaat is IP68 water- en stofbestendig en ondersteunt draadloos opladen. Het heeft een startprijs van $999.