Refurbished iPhone 12 kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished iPhone 12. Vergelijk en filter online.

Refurbished iPhone 12 vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB zwart

Over Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB zwart. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB zwart

2. Refurbished Apple iPhone 12 128GB zwart

Over Refurbished Apple iPhone 12 128GB zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone 12 128GB zwart. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 12 128GB zwart

3. Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB wit

Over Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB wit

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB wit. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 12 mini 64GB wit

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished iphone 12 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iphone 12 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over iphone 12

Refurbished iPhone 12 – van iPhone 12 64GB Zwart tot iPhone 12 256GB Groen

De iPhone 12 is de nieuwste telefoon van Apple en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en opslaggroottes. Als je op zoek bent naar een goede deal voor een nieuwe telefoon, kun je een refurbished iPhone 12 overwegen. Hier is een blik op enkele van de beste deals voor refurbished iPhone 12 modellen.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je een aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone 12 vindt voor jouw behoeften.