Refurbished iPhone 12 Pro Max kopen

Op zoek naar refurbished iPhone 12 Pro Max? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van iPhone 12 Pro Max online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 128GB grafiet

Over Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 128GB grafiet

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 128GB grafiet. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 128GB grafiet

2. Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 128GB zilver

Over Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 128GB zilver

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 128GB zilver. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 128GB zilver

3. Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 256GB goud

Over Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 256GB goud

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 256GB goud. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 12 Pro Max 256GB goud

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iPhone 12 Pro Max en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone 12 Pro Max producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over iPhone 12 Pro Max

Refurbished iPhone 12 Pro Max – van Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Space Black tot iPhone 12 Pro Max 1TB Purple

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone, maar wil je geen fortuin uitgeven? Geen probleem, want je kunt ook kiezen voor een refurbished iPhone.

Een refurbished iPhone is meestal een iPhone die door de klant is teruggestuurd. De iPhone wordt dan gecontroleerd op eventuele schade en zo nodig gerepareerd. Daarna wordt de iPhone verkocht als refurbished iPhone.

Er zijn verschillende websites waar je een refurbished iPhone kunt kopen. We hebben de populairste websites hieronder voor je op een rijtje gezet.

Zorg ervoor dat je de garantie en de reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de fijne details leest. Ook de kwaliteit varieert, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone voor jouw behoeften vindt.