Refurbished iPhone 13 Pro kopen

Zoek jij refurbished iPhone 13 Pro? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished iPhone 13 Pro vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Vaude Comyou Pro Rain Fietsjas Dames Marineblauw

Over Vaude Comyou Pro Rain Fietsjas Dames Marineblauw

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Vaude Comyou Pro Rain Fietsjas Dames Marineblauw. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de Vaude Comyou Pro Rain Fietsjas Dames kom je droog aan op je studie of werk. Urban fietsregenjack voor dames.Wind- en waterdicht, ademend dankzij het Ceplex Active membraan.Discrete reflecterende elementen voor een betere zichtbaarheid.Klimaatvriendelijke productie dankzij innovatieve recycling van versleten banden middels gebruik van massabalansproces Te verbergen ophanglus met…

Bekijk Vaude Comyou Pro Rain Fietsjas Dames Marineblauw

2. Vaude Recycle Pro Single Zwart

Over Vaude Recycle Pro Single Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Vaude Recycle Pro Single Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: ReCycle Pro Single Enkele Fietstas Achter van Vaude.Uitgerust voor dagelijks gebruik op de fiets. Stabiel achterpaneel van gerecyclede kunststofverpakkingen. Pespaart CO2-uitstoot bij de materiaalproductie en helpt bij de bescherming van het klimaat.Van waterdicht, gerecycled, PFC- en PVC-vrij basismateriaal gemaakt.Groot hoofdvak. Klapdeksel sluiting.2 vakken met rits.Afneembare schouderriem.Reflecterend logo.Gebruiksvriendelijk QMR 2.0 bevestigingssysteem.Afsluitbare…

Bekijk Vaude Recycle Pro Single Zwart

3. Refurbished MacBook Pro 13" (2012) - Core i5 2.5 GHz HDD 1024 - 4GB - AZERTY - Frans

Over Refurbished MacBook Pro 13" (2012) - Core i5 2.5 GHz HDD 1024 - 4GB - AZERTY - Frans

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished MacBook Pro 13" (2012) - Core i5 2.5 GHz HDD 1024 - 4GB - AZERTY - Frans. De webshop beschrijft het product als volgt: MacBook ProOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished MacBook Pro 13" (2012) - Core i5 2.5 GHz HDD 1024 - 4GB - AZERTY - Frans

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iphone 13 pro en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iphone 13 pro producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over iphone 13 pro

Refurbished iPhone 13 Pro – van Apple iPhone 13 Pro 128GB Graphite tot Apple iPhone 13 Pro 1TB Gold

De iPhone 13 Pro is het topmodel van de iPhone 13-serie, die in oktober 2020 door Apple werd gepresenteerd. De iPhone 13 Pro is er in vier kleuren: Zilver, grafiet, goud en pacific blauw.

De iPhone 13 Pro is verkrijgbaar in drie opslagvarianten: 128 GB, 256 GB en 512 GB. De iPhone 13 Pro heeft een 6,1-inch Super Retina XDR OLED-display met 2500×1600 pixels (460 ppi), dat wordt beschermd door Gorilla Glass Victus. Apple heeft ook het camerasysteem van de iPhone 13 Pro verbeterd.

De iPhone 13 Pro heeft een drievoudig camerasysteem met een 12 MP groothoekcamera, een 12 MP ultra-groothoekcamera en een 12 MP telefotocamera. De hoofdcamera heeft een diafragma van ƒ/1.6 en is daarmee de snelste camera ooit in een iPhone. Het camerasysteem heeft ook een LiDAR-scanner voor betere AR-ervaringen en de nachtmodus is verbeterd.

De iPhone 13 Pro wordt aangedreven door de Apple A14 Bionic-chip en heeft 5G-connectiviteit. De iPhone 13 Pro heeft een nieuw MagSafe oplaadsysteem en is IP68 water- en stofbestendig.

Als je op zoek bent naar een high-end iPhone, dan is de iPhone 13 Pro een prima optie. En als je een refurbished model kiest, kun je veel geld besparen.