Refurbished iPhone 13 kopen

Op zoek naar refurbished iPhone 13? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van iPhone 13 online

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans iPhone 15 Pro Max 256GB

Over Tweedekans iPhone 15 Pro Max 256GB

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans iPhone 15 Pro Max 256GB . De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium is een grote iPhone waar je uitstekende foto's mee maakt. Op het grote 6,7 inch scherm zie je elk detail van je favoriete series. Met de 3 camera's maak je altijd scherpe foto's. Zoom 5 keer in met de telelens, zonder dat…

Bekijk Tweedekans iPhone 15 Pro Max 256GB

2. Tweedekans iPhone 15 128GB

Over Tweedekans iPhone 15 128GB

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans iPhone 15 128GB. De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone 15 128GB Zwart is een compacte smartphone met zeer goede camera's. Met de 48 megapixel camera maak je foto's waarop de kleinste details scherp zijn. De kwaliteit blijft goed als je iets inzoomt. Om echt ver in te zoomen zonder kwaliteitsverlies, heb je de telelens van iPhone 15…

Bekijk Tweedekans iPhone 15 128GB

3. Tweedekans iPhone 15 128GB

Over Tweedekans iPhone 15 128GB

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans iPhone 15 128GB. De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone 15 128GB Zwart is een compacte smartphone met zeer goede camera's. Met de 48 megapixel camera maak je foto's waarop de kleinste details scherp zijn. De kwaliteit blijft goed als je iets inzoomt. Om echt ver in te zoomen zonder kwaliteitsverlies, heb je de telelens van iPhone 15…

Bekijk Tweedekans iPhone 15 128GB

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iphone 13 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iphone 13 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over iphone 13

Refurbished iPhone 13 – van iPhone 13 128GB Groen tot iPhone 13 Pro Max 1TB Blauw

Op zoek naar een bepaald model van de nieuwe iPhone 13? Hier vind je een overzicht van alle modellen van de nieuwe iPhone 13, van het instapmodel iPhone 13 128GB Groen tot het topmodel iPhone 13 Pro Max 1TB Blauw. Alle modellen zijn refurbished verkrijgbaar.

Het grote voordeel van het kopen van een refurbished iPhone 13 is dat je vaak veel minder betaalt dan de nieuwprijs.

Zorg ervoor dat je de garantie en de reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online recensies voordat je tot aankoop overgaat.