Refurbished Koelkast kopen

Op zoek naar refurbished Koelkast? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Koelkast online

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Samsung RS68A884CB1/EF

Over Tweedekans Samsung RS68A884CB1/EF

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Samsung RS68A884CB1/EF. De webshop beschrijft het product als volgt: Je bewaart je boodschappen energiezuinig in de antraciete Samsung RS68A884CB1 Amerikaanse koelkast. Dankzij energieklasse C bespaar je op je energierekening. Daarnaast heb je door SpaceMax genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer, zonder dat de koelkast veel plek in je keuken inneemt. Met Smart Conversion bepaal je…

Bekijk Tweedekans Samsung RS68A884CB1/EF

2. Tweedekans Bosch KGN362IBF

Over Tweedekans Bosch KGN362IBF

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Bosch KGN362IBF. De webshop beschrijft het product als volgt: Je houdt je verse producten langer goed in de Bosch KGN362IBF koel-vriescombinatie. Onder in het koelgedeelte vind je de vitafresh lade met aanpasbare luchtvochtigheid. Hier bewaar je je verse tomaten, paprika¿s en champignons langer. Je hebt ruimte voor de boodschappen van 3 tot 4 personen. Je flessen cola en wijn…

Bekijk Tweedekans Bosch KGN362IBF

3. Tweedekans Bosch KGN362IBF

Over Tweedekans Bosch KGN362IBF

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Bosch KGN362IBF. De webshop beschrijft het product als volgt: Je houdt je verse producten langer goed in de Bosch KGN362IBF koel-vriescombinatie. Onder in het koelgedeelte vind je de vitafresh lade met aanpasbare luchtvochtigheid. Hier bewaar je je verse tomaten, paprika¿s en champignons langer. Je hebt ruimte voor de boodschappen van 3 tot 4 personen. Je flessen cola en wijn…

Bekijk Tweedekans Bosch KGN362IBF

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished koelkast. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een refurbished Koelkast en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Koelkast er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over een Koelkast

Refurbished Koelkast – van tafelmodel of inbouwkoelkast tot Amerikaanse koelkast met vriesvak

Bedenk dat koelkasten erg energieverslindend kunnen zijn. Kies indien mogelijk voor een energiezuinige koelkastdroger.In sommige gevallen kan een nieuwe koelkast die zeer energiezuinig is duurzamer zijn dan een oudere, gebruikte koelkast.

In de loop der jaren zijn koelkasten een onmisbaar element in ons leven geworden. Koelkasten helpen ons om eten en drinken vers en gekoeld te houden. Refurbished koelkasten zijn verkrijgbaar in allerlei maten en ontwerpen – van tafelmodel of inbouwkoelkast tot Amerikaanse koelkasten met vriesvak – dus kies er een die perfect bij jouw keukenruimte past.

Refurbished koelkasten zijn van klanten die hun producten om wat voor reden dan ook hebben geretourneerd. De koelkasten worden dan beoordeeld en geïnspecteerd door professionals, gerepareerd en vervolgens tegen een gereduceerde prijs verkocht.

Voordat je een refurbished koelkast koopt, moet je de garantie controleren. De meeste fabrikanten bieden beperkte garanties, dus je moet de details lezen voordat je ze koopt. En als je kunt, lees dan de reviews om erachter te komen of hij aan je verwachtingen voldoet. Vergeet niet dat de kwaliteit kan variëren, dus controleer eerst de reviews.