Refurbished Witgoed kopen

Op zoek naar refurbished Witgoed? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Witgoed online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Vaatwasmachinereiniger

Over Vaatwasmachinereiniger

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Vaatwasmachinereiniger. De webshop beschrijft het product als volgt: Vaatwasmachinereiniger Maat: 200 g

Bekijk Vaatwasmachinereiniger

2. Vaatwasmachinepoeder, 1 kg

Over Vaatwasmachinepoeder, 1 kg

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Vaatwasmachinepoeder, 1 kg. De webshop beschrijft het product als volgt: Vaatwasmachinepoeder kg Maat: 1 kg

Bekijk Vaatwasmachinepoeder, 1 kg

3. Tabs voor de vaatwasmachine, 500 g

Over Tabs voor de vaatwasmachine, 500 g

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tabs voor de vaatwasmachine, 500 g. De webshop beschrijft het product als volgt: Tabs voor de vaatwasmachine, 500 g Maat:

Bekijk Tabs voor de vaatwasmachine, 500 g

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished witgoed en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame witgoed producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over witgoed en de achtergrondinformatie

Refurbished keukenapparatuur – van wasmachines & wasdrogers tot vaatwassers

Wanneer je keukenapparatuur bekijkt, kijk dan altijd of het apparaat energiezuinig is. Een nieuwe koelkast kan bijvoorbeeld duurzamer zijn dan een gerenoveerde, omdat nieuwere koelkasten meestal betere energielabels hebben en dus minder energie verbruiken gedurende hun levensduur. Houd hier altijd rekening mee bij grotere apparaten.

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar wil je niet veel geld uitgeven? Overweeg dan om een refurbished wasmachine te kopen! In deze blogpost geven we je een overzicht van de beste plaatsen om refurbished keukenapparatuur te kopen.

Nieuwe apparaten kunnen behoorlijk duur zijn, maar als je kiest voor een refurbished model kun je veel geld besparen. Wat is precies een refurbished apparaat, welke modellen zijn er en waar kun je een refurbished apparaat kopen? In deze blogpost vind je alles wat je moet weten over de optie om voor een refurbished apparaat te kiezen.

In het overzicht hierboven vind je de nieuwste en populairste refurbished keukenapparaten. Van wasmachines en wasdrogers tot vaatwassers:

In feite kan elk apparaat opgeknapt worden. Toch zien we in de praktijk dat vooral de bekende modellen worden opgeknapt. Er zijn veel refurbished vaatwassers en refurbished wasmachines verkrijgbaar, zoals de Bosch wasmachine en de Samsung wasmachine.