Refurbished Koptelefoon kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Koptelefoon. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Koptelefoon online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Apple AirPods Pro 2 met usb C

Over Tweedekans Apple AirPods Pro 2 met usb C

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Apple AirPods Pro 2 met usb C. De webshop beschrijft het product als volgt: Met Apple AirPods Pro 2 met usb C oplaadcase focus jij je helemaal op de muziek. Deze oordopjes beschikken over noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid en ruis wordt gedempt. Zo heb je minder last van je omgeving, waar je ook bent. Dat is ideaal in het openbaar vervoer en op kantoor.…

Bekijk Tweedekans Apple AirPods Pro 2 met usb C

2. Refurbished Solo 3 Wireless geluidsdemper Hoofdtelefoon - bedraad + draadloos Zwart

Over Refurbished Solo 3 Wireless geluidsdemper Hoofdtelefoon - bedraad + draadloos Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Solo 3 Wireless geluidsdemper Hoofdtelefoon - bedraad + draadloos Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Solo 3 Wireless Geluidsdemper Hoofdtelefoon - BluetoothOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Solo 3 Wireless geluidsdemper Hoofdtelefoon - bedraad + draadloos Zwart

3. Refurbished SHL9300/10 Hoofdtelefoon - Zwart

Over Refurbished SHL9300/10 Hoofdtelefoon - Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished SHL9300/10 Hoofdtelefoon - Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: SHL9300/10 Hoofdtelefoon - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished SHL9300/10 Hoofdtelefoon - Zwart

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished koptelefoon en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame koptelefoon producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over koptelefoon en de achtergrondinformatie

Refurbished Koptelefoon – van Apple AirPods tot Sony WH-1000XM5

Koptelefoons zijn hot. Apple AirPods zie je nu regelmatig op straat en de Sony WH-1000XM5 is een van de beste noise cancelling koptelefoons op de markt. Als je op zoek bent naar een goede deal voor een koptelefoon, ben je op de juiste plaats. Wij bieden een breed scala aan refurbished koptelefoons van bekende merken als Sony, Beats, Bose en Sennheiser.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een gereviseerd apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online recensies voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished koptelefoon vindt voor jouw behoeften.