Refurbished Macbook kopen

Zoek jij refurbished Macbook? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Macbook vergelijken en kopen


Filter op:


Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Macbook en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Macbook producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Macbook

Refurbished Macbook – van Macbook en Macbook Air tot Macbook Pro

Deze pagina biedt een overzicht van winkels waar je refurbished Macbooks kunt kopen. Van Macbook en Macbook Air tot Macbook Pro.

Wat zijn refurbished elektronica en refurbishment?

Volgens Wikipedia is “refurbishment de distributie van producten (meestal elektronica) die om verschillende redenen zijn teruggestuurd. Deze refurbished producten worden (meestal) opgeknapt en getest op functionaliteiten en gebreken voordat ze worden verkocht.”

Een oude iPhone 5s die (gedeeltelijk) kapot was omdat de batterij niet meer werkte, kan dankzij een refurbishment weer tot leven worden gewekt als refurbished apparaat. En als consument heb je vaak niet eens door dat je een “oud” toestel gebruikt, maar je kunt wel wat geld besparen in vergelijking met een nieuw toestel.

Zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest. Ook de kwaliteit varieert, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished Macbook voor jouw behoeften vindt.