Refurbished Macbook Pro kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Macbook Pro. Vergelijk en filter online.

Refurbished Macbook Pro vergelijken en kopen


Filter op:


Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Macbook Pro en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Macbook Pro producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Macbook Pro

Refurbished Macbook Pro

Kiezen voor een nieuwe Macbook Pro hoeft niet duur te zijn. Je kunt veel geld besparen door te kiezen voor een refurbished model. In deze blogpost bekijken we de verschillende soorten refurbished Macbook Pro modellen die verkrijgbaar zijn.

Er zijn veel verschillende soorten refurbished Macbook Pro modellen verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit de Macbook Pro 2010 en MBP Retina tot de nieuwere Macbook Pro met M1 en M2 chip. Elk model heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus zorg ervoor dat je de reviews leest voordat je je aankoop doet.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. Ook de kwaliteit varieert, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished Macbook Pro voor jouw behoeften vindt.