Refurbished Macbook Pro 14 inch kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Macbook Pro 14 inch. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Macbook Pro 14 inch online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Beats Studio Pro Bruin

Over Tweedekans Beats Studio Pro Bruin

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Beats Studio Pro Bruin. De webshop beschrijft het product als volgt: Geniet van ruimtelijke muziek met de Beats Studio Pro Bruin koptelefoon. Deze Beats koptelefoon heeft namelijk Spatial Audio. Met deze techniek klinkt muziek alsof het om je heen afspeelt, in plaats van op je oren. Ook klinken films hierdoor alsof je in de bioscoop zit. Je sluit je helemaal af…

Bekijk Tweedekans Beats Studio Pro Bruin

2. Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Zilver (Zo goed als nieuw)

Over Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Zilver (Zo goed als nieuw)

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Zilver (Zo goed als nieuw). De webshop beschrijft het product als volgt: De Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Zilver is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone 13 Pro refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie van deze refurbished iPhone ligt tussen de 85 procent…

Bekijk Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Zilver (Zo goed als nieuw)

3. Tweedekans Apple iPad Pro (2022) 11 inch 128GB Wifi Space Gray

Over Tweedekans Apple iPad Pro (2022) 11 inch 128GB Wifi Space Gray

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Apple iPad Pro (2022) 11 inch 128GB Wifi Space Gray. De webshop beschrijft het product als volgt: Dankzij de M2 chip die we kennen van MacBook Pro (2021) is deze Apple iPad Pro (2022) 11 inch 128GB Wifi Space Gray krachtiger en sneller dan zijn voorganger. Zware programma's van bijvoorbeeld Adobe draaien soepel en je schakelt snel tussen apps. Dankzij de wifi 6E ondersteuning heb je snelle…

Bekijk Tweedekans Apple iPad Pro (2022) 11 inch 128GB Wifi Space Gray

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Macbook Pro 14 inch en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Macbook Pro 14 inch producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Macbook Pro 14 inch

Refurbished Macbook Pro 14 inch – van Apple Macbook Pro 14 inch 2021 tot Macbook Pro 14 inch M1 en nieuwer

Ben je op zoek naar een goede deal voor een Refurbished Macbook Pro 14 inch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze productvergelijker helpt je de perfecte laptop voor jouw behoeften te vinden. Van de nieuwste 2021 Macbook Pro 14 inch tot modellen als de Macbook Pro 14 inch M1, bij ons zit je goed.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte laptop voor je behoeften vindt.