Refurbished Monitor 27 inch kopen

Zoek jij refurbished Monitor 27 inch? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Monitor 27 inch online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans LG 27BR650B-C

Over Tweedekans LG 27BR650B-C

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans LG 27BR650B-C. De webshop beschrijft het product als volgt: Combineer een scherp beeld en een georganiseerd bureau in één met de LG 27BR650B-C 27 inch full hd usb C monitor. Door de ingebouwde usb C poort combineer je beeld, data en stroom in één. Je gebruikt deze poort voor het verzenden van beeldsignalen, het verzenden van data en het…

Bekijk Tweedekans LG 27BR650B-C

2. Tweedekans LG UltraGear 27GP850P-B

Over Tweedekans LG UltraGear 27GP850P-B

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans LG UltraGear 27GP850P-B. De webshop beschrijft het product als volgt: Geniet van vloeiende gameplay op de LG27GP850P-B 27 inch QHD gaming monitor. Met een verversingssnelheid van 165 hertz en reactietijd van 1ms speel je zelfs de meest veeleisende games vloeiend en ga je aan de slag met competitieve gaming. Daarnaast biedt deze monitor een extra stap richting 180 hertz. Zo…

Bekijk Tweedekans LG UltraGear 27GP850P-B

3. Tweedekans Samsung LS27A800UJPXEN

Over Tweedekans Samsung LS27A800UJPXEN

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Samsung LS27A800UJPXEN. De webshop beschrijft het product als volgt: Zorg voor een comfortabel verloop van je werkdag met de Samsung LS27A800UJPXEN 27 inch 4K HDR monitor. Je creëert eenvoudig een ergonomische werkhouding door de monitor naar eigen wens te draaien, kantelen of in de hoogte te verstellen. Zo voorkom je nek- en rugklachten tijdens een lange werkdag, of wanneer…

Bekijk Tweedekans Samsung LS27A800UJPXEN

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Monitor 27 inch en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Monitor 27 inch producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Monitor 27 inch

Refurbished Monitor 27 inch – van Dell of Samsung 27 inch monitor tot Full-HD of 4k 27 inch monitor

Nood aan een nieuwe monitor, maar wil je niet veel geld uitgeven? Dan is een refurbished monitor 27 inch iets voor jou. Je hoeft geen kwaliteit op te offeren voor de prijs, want er zijn genoeg geweldige opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een Dell of Samsung 27 inch monitor, een Full-HD of 4k 27 inch monitor, bij ons zit je goed.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished monitor vindt voor jouw behoeften.