Refurbished Nintendo Switch kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Nintendo Switch. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Nintendo Switch online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Nintendo Wii Mini - Rood

Over Refurbished Nintendo Wii Mini - Rood

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Nintendo Wii Mini - Rood. De webshop beschrijft het product als volgt: Console Nintendo Wii Mini RVL-201 + Controller - Rood Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Nintendo Wii Mini - Rood

2. Refurbished Nintendo 3DS XL - HDD 2 GB - Rood

Over Refurbished Nintendo 3DS XL - HDD 2 GB - Rood

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Nintendo 3DS XL - HDD 2 GB - Rood. De webshop beschrijft het product als volgt: Gameconsole Nintendo 3DS XL 2 GB - RoodOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Nintendo 3DS XL - HDD 2 GB - Rood

3. Refurbished Nintendo Game Boy Micro - Grijs

Over Refurbished Nintendo Game Boy Micro - Grijs

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Nintendo Game Boy Micro - Grijs. De webshop beschrijft het product als volgt: Game Boy MicroOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Nintendo Game Boy Micro - Grijs

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished nintendo switch en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame nintendo switch producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over nintendo switch

Refurbished Nintendo Switch – van Nintendo Switch Lite tot Switch OLED

Op zoek naar een nieuwe Nintendo Switch, maar wil je niet veel geld uitgeven? Waarom koop je dan geen refurbished Switch? Hier volgt een overzicht van de verschillende soorten Nintendo Switch consoles die verkrijgbaar zijn als refurbished model.

De Nintendo Switch is een populaire console, en refurbished modellen zijn vaak verkrijgbaar voor een fractie van de prijs van een nieuwe console. Toch zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je een refurbished Switch koopt. Zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je je aankoop doet. De kwaliteit van refurbished consoles kan variëren, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je koopt.

We hopen dat je de perfecte Nintendo Switch console vindt voor jouw behoeften.