Refurbished Nintendo Switch kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Nintendo Switch. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Nintendo Switch online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Nintendo Switch 32 GB [Diablo III Limited editie incl. controller grijs, zonder software] grijs

Over Refurbished Nintendo Switch 32 GB [Diablo III Limited editie incl. controller grijs, zonder software] grijs

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Nintendo Switch 32 GB [Diablo III Limited editie incl. controller grijs, zonder software] grijs. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Nintendo Switch 32 GB [Diablo III Limited editie incl. controller grijs, zonder software] grijs

2. Refurbished Nintendo Switch Lite 32 GB turquoise

Over Refurbished Nintendo Switch Lite 32 GB turquoise

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Nintendo Switch Lite 32 GB turquoise. De webshop beschrijft het product als volgt: 13.97 cm (5.5) , 1280x720, NVIDIA Tegra, 32GB, microSD, Wi-Fi, Bluetooth, Turquoise

Bekijk Refurbished Nintendo Switch Lite 32 GB turquoise

3. Refurbished Nintendo Switch Lite 32 GB grijs

Over Refurbished Nintendo Switch Lite 32 GB grijs

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Nintendo Switch Lite 32 GB grijs. De webshop beschrijft het product als volgt: 13.97 cm (5.5) , 1280x720, NVIDIA Tegra, 32GB, microSD, Wi-Fi, Bluetooth, Gray

Bekijk Refurbished Nintendo Switch Lite 32 GB grijs

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished nintendo switch en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame nintendo switch producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over nintendo switch

Refurbished Nintendo Switch – van Nintendo Switch Lite tot Switch OLED

Op zoek naar een nieuwe Nintendo Switch, maar wil je niet veel geld uitgeven? Waarom koop je dan geen refurbished Switch? Hier volgt een overzicht van de verschillende soorten Nintendo Switch consoles die verkrijgbaar zijn als refurbished model.

De Nintendo Switch is een populaire console, en refurbished modellen zijn vaak verkrijgbaar voor een fractie van de prijs van een nieuwe console. Toch zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je een refurbished Switch koopt. Zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je je aankoop doet. De kwaliteit van refurbished consoles kan variëren, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je koopt.

We hopen dat je de perfecte Nintendo Switch console vindt voor jouw behoeften.