Refurbished Nintendo Switch Lite kopen

Op zoek naar refurbished Nintendo Switch Lite? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Nintendo Switch Lite online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Switch 32GB - Zwart + Nintendo Switch Sports

Over Refurbished Switch 32GB - Zwart + Nintendo Switch Sports

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Switch 32GB - Zwart + Nintendo Switch Sports. De webshop beschrijft het product als volgt: Nintendo Switch - HDD 32 GB - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Switch 32GB - Zwart + Nintendo Switch Sports

2. Tweedekans Nintendo Switch OLED Blauw Rood

Over Tweedekans Nintendo Switch OLED Blauw Rood

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Nintendo Switch OLED Blauw Rood. De webshop beschrijft het product als volgt: Beleef Nintendo games op een groter en steviger scherm met intensere kleuren met de Nintendo Switch OLED. Het 7 inch OLED scherm is groter dan dat van de normale Switch en is gemaakt van stevig glas. Het scherm zorgt voor meer contrast en heldere kleuren tijdens het gamen. Deze Nintendo…

Bekijk Tweedekans Nintendo Switch OLED Blauw Rood

3. Tweedekans Nintendo Switch OLED Blauw Rood

Over Tweedekans Nintendo Switch OLED Blauw Rood

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Nintendo Switch OLED Blauw Rood. De webshop beschrijft het product als volgt: Beleef Nintendo games op een groter en steviger scherm met intensere kleuren met de Nintendo Switch OLED. Het 7 inch OLED scherm is groter dan dat van de normale Switch en is gemaakt van stevig glas. Het scherm zorgt voor meer contrast en heldere kleuren tijdens het gamen. Deze Nintendo…

Bekijk Tweedekans Nintendo Switch OLED Blauw Rood

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Nintendo Switch Lite en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Nintendo Switch Lite producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Nintendo Switch Lite

Refurbished Nintendo Switch Lite – van Nintendo Switch Lite Koraal tot Nintendo Switch Lite Turquoise

Heb je ooit overwogen om een refurbished Nintendo Switch Lite te kopen? Of je nu op zoek bent naar een Switch Lite console om in handheld modus te spelen, of als je liever de klassieke Nintendo Switch hebt, hier vind je de nieuwste aanbiedingen. Van Nintendo Switch Lite Coral tot Nintendo Switch Lite Turquoise, blader door onze collectie refurbished Nintendo Switch Lite consoles.

Om ervoor te zorgen dat je een refurbished unit ontvangt die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, worden alle refurbished Switch Lite consoles onderworpen aan strenge tests en zorgvuldige inspectie. Elk apparaat wordt geïnspecteerd en getest op functionaliteit, geluid en ademhaling. Zodra dit proces is voltooid, maakt een gecertificeerde technicus de console weer als nieuw.

Zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de details. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online recensies voordat je een aankoop doet.