Refurbished Playstation 5 kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Playstation 5. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Playstation 5 online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans PlayStation 5 Slim Disc Edition + Extra Controller Wit

Over Tweedekans PlayStation 5 Slim Disc Edition + Extra Controller Wit

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans PlayStation 5 Slim Disc Edition + Extra Controller Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de PlayStation 5 Slim Disc Edition breng je jouw game ervaring naar een hoger niveau. Bij deze bundel krijg je een extra witte Sony DualSense controller meegeleverd. Deze PlayStation 5 heeft een cd lade, waardoor je naast games ook blu-ray films afspeelt. De PS5 Slim is 30 procent kleiner…

Bekijk Tweedekans PlayStation 5 Slim Disc Edition + Extra Controller Wit

2. Tweedekans Playstation 5 Slim Disc

Over Tweedekans Playstation 5 Slim Disc

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Playstation 5 Slim Disc. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de PlayStation 5 Slim Disc Edition breng je jouw game ervaring naar een hoger niveau. Deze PlayStation 5 heeft een cd lade, waardoor je naast games ook blu-ray films afspeelt. De PS5 Slim is 30 procent kleiner dan zijn voorganger. Hierdoor neemt hij minder ruimte in op je bureau…

Bekijk Tweedekans Playstation 5 Slim Disc

3. Tweedekans PlayStation 5 Slim Digital Edition

Over Tweedekans PlayStation 5 Slim Digital Edition

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans PlayStation 5 Slim Digital Edition. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de PlayStation 5 Slim Digital Edition breng je jouw game ervaring naar een hoger niveau. Deze PlayStation 5 Digital Edition heeft geen cd lade, waardoor je geen games op disc of blu-ray films afspeelt. Wil je dit wel? Dan installeer je gemakkelijk de los verkrijgbare Disc Drive op je…

Bekijk Tweedekans PlayStation 5 Slim Digital Edition

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Playstation 5 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Playstation 5 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Playstation 5

Refurbished Playstation 5 – van PS5 Digital Edition tot PS5 Disc Edition

Op zoek naar een Playstation 5, maar wil je het geld niet uitgeven aan een gloednieuwe console? Dan heb je geluk! Je kunt een grote verscheidenheid aan refurbished Playstation 5 consoles vinden voor een fractie van de prijs van een nieuwe.

Er zijn ten minste twee soorten Playstation 5 consoles verkrijgbaar: de PS5 Digital Edition, die geen disc drive heeft en alleen digitale games kan spelen, en de PS5 Disc Edition, die een disc drive heeft en zowel digitale als fysieke games kan spelen.

Zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je een gereviseerd apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest.

We hopen dat je de perfecte Playstation 5 vindt voor jouw behoeften.