Refurbished Playstation 5 kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Playstation 5. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Playstation 5 online


Filter op:


Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Playstation 5 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Playstation 5 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Playstation 5

Refurbished Playstation 5 – van PS5 Digital Edition tot PS5 Disc Edition

Op zoek naar een Playstation 5, maar wil je het geld niet uitgeven aan een gloednieuwe console? Dan heb je geluk! Je kunt een grote verscheidenheid aan refurbished Playstation 5 consoles vinden voor een fractie van de prijs van een nieuwe.

Er zijn ten minste twee soorten Playstation 5 consoles verkrijgbaar: de PS5 Digital Edition, die geen disc drive heeft en alleen digitale games kan spelen, en de PS5 Disc Edition, die een disc drive heeft en zowel digitale als fysieke games kan spelen.

Zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je een gereviseerd apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest.

We hopen dat je de perfecte Playstation 5 vindt voor jouw behoeften.