Refurbished Playstation kopen

Zoek jij refurbished Playstation? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

refurbished Playstation vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Sony ZSPS55B.CED Radio

Over Refurbished Sony ZSPS55B.CED Radio

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Sony ZSPS55B.CED Radio. De webshop beschrijft het product als volgt: Sony ZSPS55B.CED RadioOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Sony ZSPS55B.CED Radio

2. Tweedekans Backbone One Playstation (iOS)

Over Tweedekans Backbone One Playstation (iOS)

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Backbone One Playstation (iOS). De webshop beschrijft het product als volgt: Speel ook onderweg je favoriete PlayStation games met de Backbone One PlayStation 5 controller. Deze controller voor je iPhone is helemaal in PlayStation 5 stijl. Klik je iPhone gemakkelijk in de Backbone One en game zonder televisie dankzij cloud streaming. Speel ook games uit de App Store met het gemak…

Bekijk Tweedekans Backbone One Playstation (iOS)

3. Refurbished PlayStation 4 Slim 500GB - Zwart + Marvel’s Spider-Man + Horizon Zero Dawn + Ratchet & Clank

Over Refurbished PlayStation 4 Slim 500GB - Zwart + Marvel’s Spider-Man + Horizon Zero Dawn + Ratchet & Clank

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished PlayStation 4 Slim 500GB - Zwart + Marvel’s Spider-Man + Horizon Zero Dawn + Ratchet & Clank. De webshop beschrijft het product als volgt: Gameconsole Sony PlayStation 4 Slim 500GB + Controller + Marvel’s Spider-Man + Uncharted Nathan Drake Collection + Ratchet & Clank - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop…

Bekijk Refurbished PlayStation 4 Slim 500GB - Zwart + Marvel’s Spider-Man + Horizon Zero Dawn + Ratchet & Clank

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished playstation en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame playstation producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over playstation

Refurbished Playstation – van PS3 & PS4 tot Playstation 5 (PS5)

Met een refurbished Playstation kun je veel geld besparen. Je kunt een Playstation 3, Playstation 4 of Playstation 5 (PS5) vinden voor een fractie van de prijs van een nieuwe console. In deze blogpost geven we je een overzicht van de populairste Playstation modellen die refurbished verkrijgbaar zijn.

De Playstation 3 (PS3) kwam voor het eerst uit in 2006 en werd in 2013 opgevolgd door de Playstation 4 (PS4). De PS4 werd vervolgens in 2020 opgevolgd door de Playstation 5 (PS5). De Playstation 5 is de nieuwste en krachtigste console van Sony. Alle drie de consoles zijn refurbished verkrijgbaar.

De Playstation 3 (PS3) is verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals het slanke model en het superslanke model. Het PS3 slim model kwam uit in 2009 en is dunner en stiller dan het oorspronkelijke PS3 model. Het PS3 super slim model kwam uit in 2012 en is nog dunner en lichter dan het slim model. De PS3 is verkrijgbaar met een harde schijf van 250 GB of 500 GB.

De Playstation 4 (PS4) is verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals het standaardmodel, het slanke model en het pro-model. Het PS4 slim-model werd uitgebracht in 2016 en is dunner en lichter dan het oorspronkelijke PS4-model. Het PS4 pro model werd uitgebracht in 2017 en is nog krachtiger dan het standaard PS4 model. De PS4 is verkrijgbaar met een harde schijf van 500 GB of 1 TB.

De Playstation 5 (PS5) is verkrijgbaar in twee modellen: het standaardmodel en de digitale editie. De PS5 is verkrijgbaar met een harde schijf van 825 GB of 1 TB.

Wanneer je een refurbished Playstation koopt, is het belangrijk om de garantie en recensies te controleren voordat je tot aankoop overgaat. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online recensies voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte Playstation voor jouw behoeften vindt.