Refurbished PS4 Pro kopen

Zoek jij refurbished PS4 Pro? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished PS4 Pro vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB – Zwart + Call of Duty: Modern Warfare

Over Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB – Zwart + Call of Duty: Modern Warfare

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB – Zwart + Call of Duty: Modern Warfare. De webshop beschrijft het product als volgt: Sony Playstation 4 Pro 1TB Console – Call of Duty Modern Warfare – Zwart

Bekijk Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB – Zwart + Call of Duty: Modern Warfare

2. Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB – Zwart – Limited edition Monster Hunter World + Monster Hunter World

Over Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB – Zwart – Limited edition Monster Hunter World + Monster Hunter World

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB – Zwart – Limited edition Monster Hunter World + Monster Hunter World. De webshop beschrijft het product als volgt: Home console Sony PlayStation 4 ProOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB – Zwart – Limited edition Monster Hunter World + Monster Hunter World

3. Refurbished PlayStation 4 Pro 2000GB – Zwart

Over Refurbished PlayStation 4 Pro 2000GB – Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished PlayStation 4 Pro 2000GB – Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: PlayStation 4 Pro 2000GB – Zwart

Bekijk Refurbished PlayStation 4 Pro 2000GB – Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished PS4 Pro en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame PS4 Pro producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over PS4 Pro

Refurbished PS4 Pro – van Playstation 4 Pro 1TB gebruikt tot PS4 Pro 1TB zo goed als nieuw

De Playstation 4 Pro is een high-end spelcomputer die in 2016 werd uitgebracht. Het is een opgewaardeerde versie van de originele Playstation 4 met verbeterde specs voor 4K HDR gaming en streaming. De PS4 Pro is verkrijgbaar in zowel 500GB als 1TB versies. Als je op zoek bent naar een goede deal voor een gebruikte of refurbished PS4 Pro, dan ben je hier aan het juiste adres!

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online recensies voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished PS4 Pro vindt voor jouw behoeften.