Refurbished PS4 Pro kopen

Zoek jij refurbished PS4 Pro? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished PS4 Pro vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart + FIFA 20

Over PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart + FIFA 20

Het eerste product dat wij veel vergelijken: PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart + FIFA 20. De webshop beschrijft het product als volgt: Sony PlayStation 4 Pro 1TB + FIFA 20-Console - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart + FIFA 20

2. PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart - Limited edition SONY PS4 Pro Kingdom Hearts 3 + Kingdom Hearts 3

Over PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart - Limited edition SONY PS4 Pro Kingdom Hearts 3 + Kingdom Hearts 3

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart - Limited edition SONY PS4 Pro Kingdom Hearts 3 + Kingdom Hearts 3. De webshop beschrijft het product als volgt: PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart - Limited edition SONY PS4 Pro Kingdom Hearts 3 + Kingdom Hearts 3Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished…

Bekijk PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart - Limited edition SONY PS4 Pro Kingdom Hearts 3 + Kingdom Hearts 3

3. PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart - Limited edition Kingdom Hearts III + Kingdom Hearts III

Over PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart - Limited edition Kingdom Hearts III + Kingdom Hearts III

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart - Limited edition Kingdom Hearts III + Kingdom Hearts III. De webshop beschrijft het product als volgt: Home console Sony PlayStation 4 ProOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart - Limited edition Kingdom Hearts III + Kingdom Hearts III

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished PS4 Pro en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame PS4 Pro producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over PS4 Pro

Refurbished PS4 Pro – van Playstation 4 Pro 1TB gebruikt tot PS4 Pro 1TB zo goed als nieuw

De Playstation 4 Pro is een high-end spelcomputer die in 2016 werd uitgebracht. Het is een opgewaardeerde versie van de originele Playstation 4 met verbeterde specs voor 4K HDR gaming en streaming. De PS4 Pro is verkrijgbaar in zowel 500GB als 1TB versies. Als je op zoek bent naar een goede deal voor een gebruikte of refurbished PS4 Pro, dan ben je hier aan het juiste adres!

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online recensies voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished PS4 Pro vindt voor jouw behoeften.