Refurbished Playstation 4 kopen

Zoek jij refurbished Playstation 4? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Playstation 4 vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart + FIFA 22

Over Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart + FIFA 22

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart + FIFA 22. De webshop beschrijft het product als volgt: PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart + FIFA 22Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished PlayStation 4 Pro 1000GB - Zwart + FIFA 22

2. Refurbished PlayStation 4 Slim 500GB - Wit

Over Refurbished PlayStation 4 Slim 500GB - Wit

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished PlayStation 4 Slim 500GB - Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: PlayStation 4 Slim 500GB - WitOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished PlayStation 4 Slim 500GB - Wit

3. Refurbished PlayStation 4 500GB - Zwart + Grand Theft Auto V

Over Refurbished PlayStation 4 500GB - Zwart + Grand Theft Auto V

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished PlayStation 4 500GB - Zwart + Grand Theft Auto V. De webshop beschrijft het product als volgt: Gmeconsole Sony PlayStation 4 500GB + Controller + Grand Theft Auto V Game - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished PlayStation 4 500GB - Zwart + Grand Theft Auto V

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Playstation 4 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Playstation 4 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Playstation 4

Refurbished Playstation 4 – van PS4 Slim tot Playstation 4 Pro

Op zoek naar een nieuwe Playstation 4? En op zoek naar de nieuwste modellen? Het hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Wij bieden een overzicht van refurbished Playstation 4 modellen: van PS4 Slim tot Playstation 4 Pro.

Nieuwe apparaten kosten al gauw enkele honderden euro’s, maar als je voor een refurbished apparaat kiest, bespaar je een groot percentage van dit bedrag. Wat is precies een refurbished Playstation 4, welke refurbished modellen zijn beschikbaar en waar kun je een refurbished apparaat kopen?

Er zijn veel refurbished Playstation 4 modellen beschikbaar, zoals de PS4 Slim en Playstation 4 Pro. De PS4 Slim is het populairste model en is vaak refurbished verkrijgbaar.

In feite kan elk apparaat gerefurbished worden. Toch zien we in de praktijk dat vooral de bekende modellen refurbished worden. Er zijn veel refurbished Playstation 4 modellen beschikbaar, zoals de PS4 Slim en Playstation 4 Pro.

.