Refurbished Samsung Galaxy A series kopen

Op zoek naar refurbished Samsung Galaxy A series? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Refurbished Samsung Galaxy A series vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Samsung Galaxy A35 128GB Donkerblauw 5G

Over Tweedekans Samsung Galaxy A35 128GB Donkerblauw 5G

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Samsung Galaxy A35 128GB Donkerblauw 5G. De webshop beschrijft het product als volgt: De Samsung Galaxy A35 128GB Donkerblauw 5G is een middenklasse smartphone waar je scherpe foto's mee maakt. Op de achterkant vind je een standaard-, groothoek- en een macrolens. Met de groothoeklens maak je gemakkelijk foto's van een groot gebouw of weids landschap. Je bewaart je foto's, apps en andere bestanden…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy A35 128GB Donkerblauw 5G

2. Refurbished Galaxy A50 64GB - Wit - Simlockvrij

Over Refurbished Galaxy A50 64GB - Wit - Simlockvrij

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Galaxy A50 64GB - Wit - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy A50 64GB - Wit - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy A50 64GB - Wit - Simlockvrij

3. Refurbished Galaxy S20+ 5G 128GB - Grijs - Simlockvrij

Over Refurbished Galaxy S20+ 5G 128GB - Grijs - Simlockvrij

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Galaxy S20+ 5G 128GB - Grijs - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy S20+ 5G 128 GB - Kosmisch Grijs - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy S20+ 5G 128GB - Grijs - Simlockvrij

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Samsung Galaxy A series en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung Galaxy A series producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Samsung Galaxy A series

Refurbished Samsung Galaxy A serie – van A51 en ouder tot A53 en nieuwer

De Samsung Galaxy A serie is erg populair, en niet voor niets. De toestellen uit deze serie bieden een goede balans tussen prijs en functies. Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, maar niet veel geld wilt uitgeven, is de Galaxy A serie zeker het overwegen waard.

Echter, nieuwe toestellen kunnen behoorlijk duur zijn. Als je een goedkopere optie zoekt, kun je overwegen een refurbished Galaxy A-telefoon te kopen. In deze blogpost bekijken we de Galaxy A-serie, en geven we je wat tips over hoe je de perfecte refurbished Galaxy A-telefoon voor jouw behoeften kunt vinden.

De Galaxy A-serie is de telefoonreeks uit het middensegment van Samsung. De toestellen in deze serie bieden een goede balans tussen prijs en functies. De Galaxy A serie is een goede keuze voor wie een goede telefoon wil, maar niet veel geld wil uitgeven.

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten als je een refurbished Galaxy A telefoon koopt. Ten eerste, zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je tot aankoop overgaat. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest. De kwaliteit van refurbished toestellen kan variëren, dus zorg ervoor dat je online reviews controleert voordat je een aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished Galaxy A telefoon vindt voor jouw behoeften.