Refurbished Telefoon kopen

Op zoek naar refurbished Telefoon? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Telefoon online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Trashious dames vegan Telefoontasje Ananas Zilver

Over Trashious dames vegan Telefoontasje Ananas Zilver

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Trashious dames vegan Telefoontasje Ananas Zilver. De webshop beschrijft het product als volgt: Dit tasje wil je als je eventjes weg moet, je meest belangrijke spulletjes mee moeten, en je je handen vrij wilt houden. Of als je bijvoorbeeld naar een festival gaat. Een perfect tasje voor je telefoon en wat kleine dingen. Zoals je credit card, wat kleingeld en/of wat andere kleine…

Bekijk Trashious dames vegan Telefoontasje Ananas Zilver

2. Trashious dames vegan Telefoontasje Cactus Zwart

Over Trashious dames vegan Telefoontasje Cactus Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Trashious dames vegan Telefoontasje Cactus Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Dit tasje wil je als je eventjes weg moet, je meest belangrijke spulletjes mee moeten, en je je handen vrij wilt houden. Of als je bijvoorbeeld naar een festival gaat. Een perfect tasje voor je telefoon en wat kleine dingen. Zoals je credit card, wat kleingeld en/of wat andere kleine…

Bekijk Trashious dames vegan Telefoontasje Cactus Zwart

3. nuuwai dames vegan Telefoontasje Karli Dusty Blue

Over nuuwai dames vegan Telefoontasje Karli Dusty Blue

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: nuuwai dames vegan Telefoontasje Karli Dusty Blue. De webshop beschrijft het product als volgt: Argh, waar heb ik mijn telefoon? Met KARLÏ is de eindeloze zoektocht naar je smartphone eindelijk ten einde. Oké, we hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen waarom een telefoontas praktisch is. Maar misschien weet je het coolste nog niet: KARLÏ is ook 100% vegan en werd hier in Europa…

Bekijk nuuwai dames vegan Telefoontasje Karli Dusty Blue

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished telefoon en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame telefoon producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over telefoon en de achtergrondinformatie

Refurbished Telefoon – van Apple iPhone & Google Pixel tot Samsung Galaxy S

Op zoek naar een nieuwe telefoon? En liever het nieuwste model? Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van de beste refurbished smartphones: van refurbished iPhone tot Samsung Galaxy S en Moto G.

Nieuwe toestellen kunnen gemakkelijk meerdere honderden euro’s kosten, maar als je kiest voor een opgeknapt toestel bespaar je hier een groot deel van. Wat is nu precies een refurbished telefoon, welke opgeknapte modellen zijn er verkrijgbaar en waar kun je terecht voor een refurbished toestel? In deze blogpost lees je alles over de keuze voor een refurbished toestel.

In het bovenstaande overzicht vind je de populairste en nieuwste refurbished smartphones. Van refurbished iPhones tot Samsung Galaxy S:

In principe kan ieder toestel gereviseerd worden. Toch zien we in de praktijk dat met name de bekende modellen gereviseerd worden. Er zijn veel refurbished iPhones en refurbished Samsungs modellen verkrijgbaar, zoals de Oneplus vijf en refurbished Samsung Galaxy S8, S9, S10, S20, S21 of S22. Ook de Moto G is een bekend model dat vaak gereviseerd verkrijgbaar is.