Refurbished Samsung Galaxy S23 kopen

Zoek jij refurbished Samsung Galaxy S23? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Samsung Galaxy S23 vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Galaxy S23 Ultra 1000GB - Paars - Simlockvrij - Dual-SIM

Over Refurbished Galaxy S23 Ultra 1000GB - Paars - Simlockvrij - Dual-SIM

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Galaxy S23 Ultra 1000GB - Paars - Simlockvrij - Dual-SIM. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy S23 Ultra 5G 1000 GB Dual Sim - Paars - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy S23 Ultra 1000GB - Paars - Simlockvrij - Dual-SIM

2. Refurbished Galaxy S23+ 256GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Over Refurbished Galaxy S23+ 256GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Galaxy S23+ 256GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy S23+ 256GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIMOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy S23+ 256GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

3. Refurbished Galaxy S23 Ultra 256GB - Beige - Simlockvrij - Dual-SIM

Over Refurbished Galaxy S23 Ultra 256GB - Beige - Simlockvrij - Dual-SIM

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Galaxy S23 Ultra 256GB - Beige - Simlockvrij - Dual-SIM. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy S23 Ultra 256GB - Beige - Simlockvrij - Dual-SIMOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy S23 Ultra 256GB - Beige - Simlockvrij - Dual-SIM

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Samsung Galaxy S23 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung Galaxy S23 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over Samsung Galaxy S23 en de achtergrondinformatie

Refurbished Samsung Galaxy S23 – van Galaxy S23 tot Galaxy S23 Plus en Ultra

Ben je op zoek naar een betaalbaar en toch krachtig toestel? overweeg dan de Galaxy S23 serie. Samsung heeft een reeks populaire telefoons om uit te kiezen, en met hun ruime keuze aan modellen kun je er een vinden die bij je budget past. Niet alleen zijn er veel verschillende modellen om uit te kiezen, maar je kunt ook besparen door een refurbished telefoon te kopen.

De Galaxy S23-serie biedt een reeks functies, waaronder een quad-lens camera, snellere processor, grotere batterij en veel RAM. Van de Galaxy S23 tot de Galaxy S23 Plus en Galaxy S23 Ultra, Samsung heeft een optie die aan ons voldoet