Refurbished Samsung Galaxy S23 kopen

Zoek jij refurbished Samsung Galaxy S23? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Samsung Galaxy S23 vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Galaxy S23 Ultra 512GB - Zwart - Simlockvrij

Over Galaxy S23 Ultra 512GB - Zwart - Simlockvrij

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Galaxy S23 Ultra 512GB - Zwart - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy S23 Ultra 512 GB - Zwart (Phantom Black) - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Galaxy S23 Ultra 512GB - Zwart - Simlockvrij

2. Tweedekans Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Creme 5G

Over Tweedekans Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Creme 5G

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Creme 5G. De webshop beschrijft het product als volgt: De Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Creme 5G is een krachtige smartphone met een groot 6,6 inch scherm. Op het full hd scherm kijk je comfortabel naar je favoriete films en series. Dankzij het 8 GB werkgeheugen en de Snapdragon processor is dit toestel geschikt voor de zwaarste taken en…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Creme 5G

3. Refurbished Samsung Galaxy S23 Ultra Dual SIM 256GB lime

Over Refurbished Samsung Galaxy S23 Ultra Dual SIM 256GB lime

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Samsung Galaxy S23 Ultra Dual SIM 256GB lime. De webshop beschrijft het product als volgt: Breedte: 78,1 mm Hoogte: 163,4 mm Diepte: 8,9 mm Gewicht: 233 g Schermgrootte: 172,72 mm (6,8) ROM: 256 GB Achterste camera: 200 MP

Bekijk Refurbished Samsung Galaxy S23 Ultra Dual SIM 256GB lime

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished Samsung Galaxy S23 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung Galaxy S23 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over Samsung Galaxy S23 en de achtergrondinformatie

Refurbished Samsung Galaxy S23 – van Galaxy S23 tot Galaxy S23 Plus en Ultra

Ben je op zoek naar een betaalbaar en toch krachtig toestel? overweeg dan de Galaxy S23 serie. Samsung heeft een reeks populaire telefoons om uit te kiezen, en met hun ruime keuze aan modellen kun je er een vinden die bij je budget past. Niet alleen zijn er veel verschillende modellen om uit te kiezen, maar je kunt ook besparen door een refurbished telefoon te kopen.

De Galaxy S23-serie biedt een reeks functies, waaronder een quad-lens camera, snellere processor, grotere batterij en veel RAM. Van de Galaxy S23 tot de Galaxy S23 Plus en Galaxy S23 Ultra, Samsung heeft een optie die aan ons voldoet